Neprijatan osecaj utrnutosti

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Majk01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 17, 2013 1:04 am

Neprijatan osecaj utrnutosti

Post od Majk01 »

Prilikom vezbanja u teretani (cucnjeva sa tegovima) osetio sam bol u predelu testisa. Prestao sam da radim tu vezbu i presao na drugu. Ovo se desavalo cesto tokom cucnjeva ali ne svaki put. Posle nekog vremena nasao sam pronasao sam novu vezbu koja aktivira prepone i unutrasnje butine, i radi se bez tegova. Tu sam svaki put osetio bol( neprijatan osecaj). Odlucio sam da napravim malu pauzu. Posle neke dve nedelje vratio sam se u teretanu i opet se isto desavalo. Posle toga poceo sam da osecam neprijata osecaj u levom testisu i preponi (ovo se desavala tokom dana, ne u teretani). Otisao sam doktora on me je pregledao, rekao da misli da nije nista, al me je posalo na ultra zvuk testisa. Odradio sam to i sve je bilo uredu. Taj osecaj utrnutosti presao je i levu nogu i zadrzao se u levom testisu i preponi. Prestao sam sa vezbanjem. Opet sam posetio lekara i on me poslao na privatnu kliniku za ultra zvuk. Tamo su me proverili da nije bruh, i proverili su protok krvi u nogu. Par dana posle toga otisao sam kod doktora i on je rekao da su rezultati uredu. Ali bol nije nestajala (ali je bila povremena). Posto sam isao busom u skolu, a nisam isao vise u teretanu odlucio sam da pesacim do skole cisto da budem malo aktivan. Nakon dva dana pesacenja do skole i nazad( 25 min u jednom pravcu) dobio sam jak bol u levoj preponi, testisu i noga mi je bila utrnuta(leva). Dva dana kako bol nije odlazio, otisao sam u hitnu. Tamo me je doktor pregledao i uradio test na infekcije ali je rekao da je sve uredu, da nema nista hitno i dao mi je tablete za bol. Rekao mi je da popijem samo u slucaju bola. Sledeci dan bol je nestao(bez taleta). Naredno jutro kad sam se probudio osecam kako su leva noga, testis, prepona i sad zadnji deo butine( zadnjica na levoj strani) i deo izmedji testisa i anusa kao utrnuti. Utrnutost je tu kad sedim ili lezim, ali kad ustanem nema je neko vreme. Imam neprijatan osecaj kad mastrubiram pa sam odlucio da to redje radim dok nevidim specijalistu kod kojeg idem za nedelju dana. Inace levi testis je malo vislje nego desni ali to mi je tako stalno(tako mi je koza postavljena), nemam problema sa mokrenjem ali tokom ejaculacije imam jako cudan osecaj u levom testisu( to se desava od kad je utrnut). verujem da nije torzija( posto nije nateknut ili crven). Inace mastrubiram od 11-te a sad imam 16 godina i negde do septembra prosle godine sam bio dosta aktivan(uvek isao peske i nikad nisam bio kuci) a posle toga sam uglavom bio kuci ( osim sto sam isao u teretanu). Takodje dosta konzumiram alkohol zadnjih godinu dana. Imate li ideju sta bi ovo moglo biti? I izvinjavam se sto je dugacko ali mislim da je bolje ispricati detaljno.
Odgovori