neprijatan miris

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
ranje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 21, 2013 7:24 pm

neprijatan miris

Post od ranje »

pozz ljudi...imam jedan problem,primetio sam u poslednjih mesec dana da mi se pojavio neprijatan miris ispod glavica,kupam se 2 x dnevno,dobro istljam ceo penis,isperem dobro vodom...kad se obucem,posle 20 min proverim i opet mi se javi neprijatan miris :(...nemam nikakve pojave na tom delu,mislim na tackice,il` sta vec sto bi me zabrinulo pored tog neprijatnog mirisa...jel moze ko da mi pomogne,ko je imao slican problem,da nestane neprijatan miris?hvala u napred
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: neprijatan miris

Post od vasa »

Probaj bar 2 puta dnevno da opereš kamilicom ili nekoliko puta slabim rastvorom hipermangana
understood
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 8:25 pm

Post od understood »

Pozz. I ja imam isti problem. Negde sam citao da se to radi sa rastvorom sode-bikarbone. Sta mislite o tome?
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Post od Djoko »

understood napisao:Pozz. I ja imam isti problem. Negde sam citao da se to radi sa rastvorom sode-bikarbone. Sta mislite o tome?
Glupost ziva ispiranje sodom-bikarbonom o.O, naj bolje da se ispira Sircem -.-..

Tusiraj se vishe puta na dan, i probaj sa kamilicom da ispiras i to ti je cela prica.
understood
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 8:25 pm

Post od understood »

Stvarno ovde nikome nije do zezanja, ja sam samo hteo da ispitam ono sto sam cuo... Kazu da je soda bikarbona bazna i da pobija sve bakterije.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Post od Djoko »

understood napisao:Stvarno ovde nikome nije do zezanja, ja sam samo hteo da ispitam ono sto sam cuo... Kazu da je soda bikarbona bazna i da pobija sve bakterije.
Svako ce ti drugacije reci, svako ce drugacije cuti,itd itd..
Ali svakako da ne valja ispiranje sa sodom-bikarbonom dole..
Odgovori