neprijatan miris, svrab

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
almeida
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2005 3:09 am

neprijatan miris, svrab

Post od almeida »

pozdrav ... rekoh mozda je bolje da postavim novu temu, procitao sam sve ove tekstove ali ne mogu jos da se identifikujem pa pre nego sto odem kod lekara da vidim da li je neko imao iskustva ...
odmah ispod kozice penisa javlja mi se sasvim tanak sloj 'necega' sto je imalo neprijatan miris. Prakticno je pocelo kada sam penis, verovali ili ne naprskao nivea kremom u spreju ... od tada je pocelo to da se javlja ili sam ja to primetio od tada .... takodje pored tog belog sto se javlja osecam da povremeno svrbi i da nesto iritira kozicu "iznutra" ....sve se to smiri kad operem penis ...
nisam primetio neko peckanje dok uriniram, jel to ova hlamidija ili ?
sta se desava ?

najgore je sto je leto bilo burno ... pa se ne bi mogao setiti od koga sam je pokupio ako jeste ...nadam se da nisam nikome preneo, sad cu ih lepo obavestim pa na post ako je to sto je ... samo reko da proverim sa vama jel to ta hlamidija da se moram muciti sa tim antibioticima ili je nesto dermatoloshki da moze da se maze ... i koliko je opasno to ?

unapred zahvalan !
radoznao
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 23, 2007 2:26 pm

Re: neprijatan miris, svrab

Post od radoznao »

almeida napisao:pozdrav ... rekoh mozda je bolje da postavim novu temu, procitao sam sve ove tekstove ali ne mogu jos da se identifikujem pa pre nego sto odem kod lekara da vidim da li je neko imao iskustva ...
odmah ispod kozice penisa javlja mi se sasvim tanak sloj 'necega' sto je imalo neprijatan miris.
!
i meni se to pojavilo... i malo mi je glavic crveniji nego inace...

malo sam se zabrinuo ... help
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Sta je vama ljudi !!!?? :o

Jel vi mislite da mi imamo telepatske moci postavljanja dijagnoze a narocito prepoznavanja i konkretne bakterije?

IDITE KOD LEKARA DA VAM SE UZME BRIS GLANSA i sve ce vam se kasti.
Odgovori