Neprijatan miris penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 08, 2016 9:44 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Neprijatan miris penisa
Postostovanje. Pre nekih par meseci mi se pojavio neprijatan miris penisa pracen belom smegmom ili kako vec da je nazovem kao kajmak. Isao sam na kliniku da se pregledam uradio bris i lekar mi je rekao da je sve ok samo da koristim idredjene sapune i da ce problem nestati za 15ak dana. Higije a je redovna cak i po 3 puta na dan, nosim pamucni donji ves i redovno vodim racuna o higijeni. Medjutim ja i dalje imam isti problem. Da li postoji neka mast ili sta god sto bi pomoglo jer je miris zaista neprijatan. Molim Vas da mi pomognete oko ovoga hvala
Re: Neprijatan miris penisa
ako je na brisu ve ok... brate ti ga onda riba svake nedelje... nije ni cudo sto ti se navatala smegma
ribas*
Da li postoji neka mast ili sta god sto bi pomoglo jer je miris zaista neprijatan
- postoji , zove se voda i sapun
Da li postoji neka mast ili sta god sto bi pomoglo jer je miris zaista neprijatan
- postoji , zove se voda i sapun
zajebavam se...
- slusaj.. ja sam imao slican problem kao ti.. nisam imao ni gljivice ni bakterije...znaci operem peins sada.. on posle pola sata smrdi,,, i onda sam resio da se obrezem... od kako sam obrezan vise tih problema nemam... ne moram da ga ribam ni 3 dana... ni tada nece smrdeti
- slusaj.. ja sam imao slican problem kao ti.. nisam imao ni gljivice ni bakterije...znaci operem peins sada.. on posle pola sata smrdi,,, i onda sam resio da se obrezem... od kako sam obrezan vise tih problema nemam... ne moram da ga ribam ni 3 dana... ni tada nece smrdeti
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Шта три пута на дан радиш у вези хигијене?
blagi rastvor sode bikarbona i peri vise puta na dan ne samo penis vec celo medjunozje, a mozes i caj od kamilice takodje nekoliko puta, a trece hipermangan-isto jako blag rastvor pa ispiraj...
vaso ne pomaze nista od navedenog... ili po tvoje onda bi trebao 10 puta dnevno da ga riba... ja sam taj problem resio cirkumizacijomvasa napisao:blagi rastvor sode bikarbona i peri vise puta na dan ne samo penis vec celo medjunozje, a mozes i caj od kamilice takodje nekoliko puta, a trece hipermangan-isto jako blag rastvor pa ispiraj...