Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
bicu kratak ... imam generalno problem sa neprijatnim mirisom penisa (smradom) da se izrazim srpski
svima je jasno da penis luci i da mora da smrdi ... ali kod mene je jacha situacija , kod mene smrdi i kada se okupam ili kada ga zhestoko plaknem pod vodom ... posle 2 minuta odma pochne da se oseca ...
- nemam nikakva crvenila ... ili neka oboljenja ! zapravo nikada nisam ni imao !
da li postoji neka krema / mast sta god cisto da mi ubije taj vonj ?
dobro Mihajlo jel ti mislis da dajes pametne savete-ovo nije mesto za takve neslane sale-
voleo bih znati koliko godina imas i sta radis na ovom sajtu-POMAZES LJUDIMA''
Sta reci 14-ogodisnjaku--pa i ovom (savetovao bih mu da malo skrati nik-ili pojednostavi)
STVARNO NIJE FER
JA bih mu savetovao da ispira penis kamilicom 2 puta dnevno ili jako razblazenim hipermanganom-znaci rastvor u vodi-jedva malo da bude obojena voda-jer jaci rastvor nije preporucljiv
Dragi Vaso, imam 57 godina, savete ne dajem, jer nisam dovoljno edukovan, po pitanju medicine. Ali na njegov jedan post koji je doticni dao jednom 14 to godisnjem detetu, nisam mogao da otrpim. (http://www.doktor.rs/forum/urologija/mo ... 44864.html)
Ja se izvinjavam ostalim clanovima.