neprijatan miris penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
portokolada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 26, 2011 11:48 am

neprijatan miris penisa

Post od portokolada »

Decko sa kojim se zabavljam mesec dana (odrasli smo) ima jako neprijatan miris dole- penis jako neprijatno mirise. Odrzava higijenu, ali ne znam zasto tako neprijatno mirise- doslo mi je da povratim... Ne znam kako da mu kazem a da se ne uvredi i sta da mu predlozim, nije mi jasno kako on ne moze da ukapira da mu smrdi penis! Nikad mi se ovo nije desilo da naidjem na divnog decka a takva neprijatnost...
dedica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 27, 2011 4:00 pm

Re: neprijatan miris penisa

Post od dedica »

Pozdrav!

Predlazem ti da fino (posto ste odrasli) sednete i popricate o toj temi. Da ga posavetujes i priupitas da li redovno odrzava higijenu ili je neka prehlada u pitanju. Ako je samo stvar higijene da se popravi ali ako je u pitanju neki zdravstveni problem, treba da poseti lekara. S tim da, ako prestane taj 'smrad' znaci da je bio neki mali problem, i onda obustavite sve procese. Mislim da bi bilo fino da popricate o tome i razjasnite, bice bolje oboma! :wink:
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: neprijatan miris penisa

Post od Dr011 »

naravno da pre odnosa treba obaviti higijenu, a to vazi i za muskarce i za zene! tesko da neko moze sam da ukapira jer ne moze da to oseti iz blizine iz koje moze partner...ali svako treba da bude svestan da se na genitalijama zadrzavaju i mokraca i druge izlucevine, a u okolini znoj, i da se pre odnosa to treba ukloniti...ako vec neces da mu predlozis tusiranje pre odnosa (mada u tome nema nista lose ako to vec sam ne obavi) mozete kao vid predigre da probate npr. sa zajednickim tusiranjem pa se potrudi oko toga, vidi da li ce pomoci... :wink:
Odgovori