Neobicno

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
DuskoR
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 11:31 pm

Neobicno

Post od DuskoR »

Zdravo drustvo.Moj problem je sledeci,primetio sam odnosno napipao pre par dana u blizini penisa,sa njegove leve strane malo nabregnuce,slicno podkoznoj bubuljici!Ne primeti se golim okom vec se moze osetiti tek kada se koza iznad "toga" pritisne!Nemam bolove ni probleme sa ejakulacijom,ali me kopka sta bi to moglo da bude?!Za par dana cu da idem kod urologa,ali ako bi do tada neko mogao da iznese neku predpostavku!
Hvala unapred
Korisnikov avatar
jekalina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 7:10 pm

Post od jekalina »

Moj dechko je imao slichan problem i nije mu bilo nishta,proshlo je samo od sebe..Verovatno bubuljica.Ali naravno,ne shkodi da se proveri :)
Milos991
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 27, 2009 3:27 am

Post od Milos991 »

Imam jedan problem,u stvari ne znam da li je problem ali ipak moram da znam da li je normalno da se moji testisi na sobnoj temperaturi krecu gore-dole???Inace oba testisa su mi iste velicine,oba cu u mosnicama(kada mi je toplo) i povlace se prema telu(kada je hladno)ali se primecuje setanje odnosno kretanje gore-dole...Imam skoro 18 godina i voleo bih kada biste mi pomogli oko ovog pitanja i jos bih voleo da znam da li ovo utice na sterilitet i da li je opasno i da li trebam da se javim lekaru...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne da nije opasno,nego je najnormalnije,da toga nema onda bi trebao da se javis lekaru :D
Pozdrav i uzivaj !!!
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Milos991
Novi član
Novi član

Post od Milos991 »

Jooj hvala ti,ja sam se uplasio jer sam cuo da je operacija neophodna kod setanja testisa...U svakom slucaju hvala... :D :D :D
heartbreaker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 30, 2009 3:05 pm

Post od heartbreaker »

ma nemaj brige svima setaju.. kad je hladno mosnice (scrotum) se skupljaju i testisi se povlace malo gore, dok je kod toplote obrnuti.. kad stojis uspravno trebalo bi da je jedan testis spusten do 3 cm u odnosu na drugi. To je takodje normalno.. zato uzivaj :wink:
nesat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am

Post od nesat »

SAMO DA DOPUNIM, TO JE PRIRODNI MEHANIZAM ZA ODRZAVANJE STALNE TEMPERATURE ISPOD 37 STEPENI U TESTISIMA!

SEM U TIM SLUCAJEVIMA, TESTISI SE PODIZU KA TELU I TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA, ODNOSNO EJAKULACIJE.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
Milos991
Novi član
Novi član

Post od Milos991 »

Da,sve to znam,ali izgleda da se nismo dobro razumeli,moji testisi se podizu kad je hladno i spustaju kad je toplo kao sto je normalno,ali kada stojim i kada su mi testisi spusteni primecuje se setanje,jedan testis ode gore,drugi dole i obrnuto.To mene brine......
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ne treba ni to da te brine, potpuno je normalno...prilagodjavaju se da im bude udobno, lakse je prilikom kretanja kada nisu u istoj visini, jer bi se trli jedan o drugi, sto ne bi valjalo...znaci ne brini, tako treba da bude...a ako mozda mislis i na to da se koza skrotuma steze i opusta sama od sebe dok sam posmatras, i to je normalna pojava...
Milos991
Novi član
Novi član

Post od Milos991 »

Ok,hvala...:)
Milos991
Novi član
Novi član

Post od Milos991 »

Zaboravio sam da napisem da me je jedan neznatno spusteniji od drugog(vrlo malo) i onda odjednom pocne da se podize gore a ovaj drugi da se spusta dole i kada se spuste obicno ne bude velika razlika,vrlo malo se primeti da je jedan spusteniji od drugog.....
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

normalno je Milose, bez brige! :D
Milos991
Novi član
Novi član

Post od Milos991 »

Vazi,necu vise da smaram...ako imam jos nekih dilema znam gde da se obratim...:D
Pozzz
Odgovori