Nemogucnost masturbacije
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 09, 2016 8:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Nemogucnost masturbacije
Cao svima.Ja se zovem ***** imam 14 godina.Imam velikih problema.Nije sada bitna velicina mog penisa,ali ajde to je oko 10cm.Ukratko receno :kada pokusavam da masturbiram,ne osecam NISTA,kada mi je penis u erekciji nemogu da svucem kozicu.Kada dotaknem glavic,pece I boli.I jos nesto:kada sam imao 5 god.imao sam problem:nisam mogao da mokrim,pa sam morao kod hirurga, koji,da bih mogao da mokrim,gurao meni nepoznate siljate instrumente u kozicu.To je toliko bolelo ,da sam hteo da poludim.Mozda je sve ovo posledica toga.Eto.MOZE LI MI NEKO POMOCI,POLUDECU.help!!!!!!
Re: Nemogucnost masturbacije
ma kakvi, teraj na obrezivanje
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
То је тако када су родитељи необразовани и не маре за сопствено дете.
Ако будеш редовно развлачио кожицу и одржавао хигијену вероватно ћеш успети да је растегнеш за месец дана да би правилно могао да је посврнеш.
Ако будеш редовно развлачио кожицу и одржавао хигијену вероватно ћеш успети да је растегнеш за месец дана да би правилно могао да је посврнеш.
aca strucnjak svima preporucuje kreme i vezbe za razvlacenje kozice...
- ja sam vec obrezan i znam kako je... veruj mi mnogoooo bolje , higijena se lakse odrzava nemas problema, i jos estetski penis lepse izgleda.. dodje do izrazaja... kakva krema kakve vezbe... pod noz i da vidis....
- ja sam vec obrezan i znam kako je... veruj mi mnogoooo bolje , higijena se lakse odrzava nemas problema, i jos estetski penis lepse izgleda.. dodje do izrazaja... kakva krema kakve vezbe... pod noz i da vidis....