Nema ejakulacije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
boing
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 2:29 pm

Nema ejakulacije

Post od boing »

Imam jedan problem sa kojim ne mogu da izadjem na kraj, Naime, imam 24 godine i imao sam dvije djevojke do sada sa kojima sam imao sexualne odnose.
Problem je sto ne mogu da ejakuliram dok imam odnose sa njom (sa obje se isto desavalo). Erekcija je stalno puna,tako da tu nema problema. Mogu da "radim posao" cijelu noc,ne mogu da ejakuliram,sto partnerici odgovara :D ..... neko ima problem prevremene ejakulacije,a ja imam zakasnjelu ili bolje reci nikakvu.

Kod mastrubacije nema nikakvih problema,sve je u najboljem redu.

Moze li mi neko reci sta je problem?
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

** I BI OBRISANO **

Srecno ti bilo, a za svaki slucaj cu ti ovo poslati na PM, jer ce me vragolasta 'celica Maja obrisati garant!
boing
Novi član
Novi član

Post od boing »

ljudi moze li nesto konstruktivno,bez zezanja ?????
abeceda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 2:06 pm

Post od abeceda »

Ako mozes da masturbiras sam onda mozes i sa partnerkom, mozda ti neko ne odgovara, moras naci nacina da uspes u tome verovatno je psihicka barijera iz nekog razloga, ili strah od necega prisutan pa ga moras prevazici. To moze svima da se desi i desava se ali ljudi to taje pa su prave muskarcine , samo polako ako se desi da je to redovna pojava moraces kod psihologa. Pozdrav i srecno.
boing
Novi član
Novi član

Post od boing »

abeceda napisao:Ako mozes da masturbiras sam onda mozes i sa partnerkom, mozda ti neko ne odgovara, moras naci nacina da uspes u tome verovatno je psihicka barijera iz nekog razloga, ili strah od necega prisutan pa ga moras prevazici. To moze svima da se desi i desava se ali ljudi to taje pa su prave muskarcine , samo polako ako se desi da je to redovna pojava moraces kod psihologa. Pozdrav i srecno.
hvala bogu da ima neko ko ce da odgovori nesto normalno :)

pa ne znam sta je u pitanju,moguce da nisam dovoljno opusten ...
u svakom slucaju hvala na odgovoru
Odgovori