NEKONTROLISANO MOKRENJE KOD ZENA

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Unauna77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2009 11:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

NEKONTROLISANO MOKRENJE KOD ZENA

Post od Unauna77 »

pocinje da mi se desava nesto sto za sada izaziva samo neprijatnost a ne bih da to ignorisem pa da preraste u problem... Imam 40 godina, dva normalna porodjaja, do sada nisam imala nikakvih urinarnih ni ginekoloskih problema... Pre neki dan kinem tri puta i osetim da mi je urin nekontrolisano krenuo, ne mnogo ali otprilike kolicina jedne supene kasike... Juce sam u igri sa decom pocela da preskacem vijacu (konopac) i posle tri skoka ponovo sam imala malo mokrenje koje nisam mogla da zaustavim, prvo malo a kada sam ponovo pocela da skacem ponovo je izaslo malo urina bez obzira na moj pokusaj da to sprecim... Ne znam da li su godine uzrok ovom neprijatnom desavanju ili to sto imam jedno 10 kg viska a ne bavim se nekim sportom ili je nesto trece - ozbiljnije... Molim Vas za misljenje i savet, sta da radim i kome da se obratim... HVALA UNAPRED!!!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: NEKONTROLISANO MOKRENJE KOD ZENA

Post od tamaraft »

Obratite se urologu!

Prochitajte Kegel vezbe u podforumu Ginekologija, ne vezujte ih samo za seksualne stvari, one su pre svega smishljene bas kod ovakvih problema, oticanja mokrace!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori