U poslednjim 6 mes desava mi se da posle zavrsetka mokrenja, ocedim i obrisem penis - nakon nekog vremena ( 30 sec ili minut, dva ...) nekoliko kapi mokrace (a nekada i dosta vise ) iscuri iz uda a da to gotovo i ne osetim.
Sta moze biti uzrok ovome problemu?
Drugih problema nemam.
Nekoliko kapi nakon mokrenja ?!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 23, 2006 1:17 pm
Re: Nekoliko kapi nakon mokrenja ?!
moze da bude normalno, jer je muska mokracna cev dugacka, pa moze tih nekoliko kapi da zaostane u unutrasnjem delu cevi, a koje ne uspes da se istreses, i onda naknadno izadju...a moze da bude povezano i sa nekim poremecajem (upale ili nesto dr.), sto ne moze da se zna dok ne odes kod lekara da te ispita...
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
a najcesce je povezano sa uvecanom prostatom.
zato je najbolje da te pregleda urolog.
zato je najbolje da te pregleda urolog.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 27, 2010 10:19 pm
Ja imam sl. problem, ishao sam na neke preglede kod urologa, i poshto se ispostavilo da mi je sve uredu sto se tice uradjenih rezultata ( bris uretre, mokraca), preporucili su mi neki pregled jer sumnjaju na suzenje mokracne cevi.
Moguce ili ne? ako moze odgovor neki sta da radim dalje...
Moguce ili ne? ako moze odgovor neki sta da radim dalje...
onda uradi pregled...
to moze da se desava i kada je sve normalno, a moze da bude i usled raznih uzroka...i to neces znati dok ne obavis odgovarajuce preglede...
to moze da se desava i kada je sve normalno, a moze da bude i usled raznih uzroka...i to neces znati dok ne obavis odgovarajuce preglede...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 27, 2010 10:19 pm
hvala...
mislio sam da nece trebati,ali sta je tu je...
mislio sam da nece trebati,ali sta je tu je...