nekakvo ukljestenje???

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
zahvalan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 09, 2005 10:51 pm

nekakvo ukljestenje???

Post od zahvalan »

Dragi Prijatelji,
sta bi moglo da izazove pojavu nabreklosti(znaci vene su mnogo izrazenije )penisa u stanju mirovanja,zatim oslabljen mlaz mokrace(zute),bol u zilama i venicama oko korena penisa i tu svuda sa te strane prepona i oko prostate,neki cudan osecaj iglica u donjem delu skrotuma i ispod korena penisa,iznad penisa bolna mesta na pubicnoj kosti sa obe strane penisa,
Proverena je krv ,urin,bubrezi,prostata,mogucnost kile(cp-skenerom),debelo crevo (kolonoskopijom),hlamidija (i ostale bakterije) i sve je bilo u najboljem redu
Bol nervira i javlja se posle hodanja i svakakvih oblika kretanja.Da li je moguce nekakvo ukljestenje nekog nerva-zivca ili ko zna cega da ima ovakve simptome.Imam osecaj kao da mi nesto iznutra pritiska genitalije.
Bas se nerviram -vec traje vise od mesec dana.
Koje bi preglede jos trebao da uradim
Hvala Vam
sprle
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 20, 2005 2:39 am

Post od sprle »

Mislim da je najpametnije da odete neurologu, kako bi ustanovio uzrok, uradio ENMG ako je potrebno i ostalu dijagnostiku. Mozda vas uputi i endokrinologu, jer nekada i edemi usled poremecenih hormona umeju da pritiskaju nerv. Idite neurologu, najbolje resenje.
zahvalan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 09, 2005 10:51 pm

Post od zahvalan »

Hvala na savetu sprle probacu i to
Pozdrav
Odgovori