nedovoljna erekcija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
sharan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 22, 2010 6:44 pm

Re: nedovoljna erekcija

Post od sharan »

I da zaboravio sam da napomenem da imam osecaj da mi libido opao, da ni u toku mastrubacije ne mogu da dozivim punu i dugu erekciju kao nekada...kao da nemam zelju i strast da se napalim kako treba.
MACIKICA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 17, 2010 10:00 pm

Post od MACIKICA »

Dozvoli, ako smem da dam svoj komentar iliti odgovor.
Smatram da je uzrok u glavi prvenstveno, strah od neuspeha je sveprisutan kod muskaraca, upravo zbog dokazivanja na pocetku veze. Moras poraditi na svom pouzdanju, kako sexualnom, tako i fizickom i psihickom...Dakle, ne znam koliko ti devojka uliva vere, pitaj je tipa:
Sta si prvo zapazila na meni?
Sta te privlaci najvise?
Ti njoj predhodno udelis koji kompliment, da bi dosao do neophodnih informacija za hranjenje ega.
Mislim da je kljuc u tome...Da bi dobio na snazi i zelji za odnosom...Sve je lepse kada ZNAS koliko se neko pali na tebe, zbog cega, kako te hrabri svojim strasnim dodirima, po kojoj vreloj reci na uho... :oops: :lol: :wink:
chikakachinji70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 27, 2019 7:35 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od chikakachinji70 »

Tablete za potenciju bez recepta - https://eronplus.com Kupio, probao i mogu reci da deluje i da na kratko zivot deluje savrseno!
Odgovori