nedovoljna erekcija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: nedovoljna erekcija
I da zaboravio sam da napomenem da imam osecaj da mi libido opao, da ni u toku mastrubacije ne mogu da dozivim punu i dugu erekciju kao nekada...kao da nemam zelju i strast da se napalim kako treba.
Dozvoli, ako smem da dam svoj komentar iliti odgovor.
Smatram da je uzrok u glavi prvenstveno, strah od neuspeha je sveprisutan kod muskaraca, upravo zbog dokazivanja na pocetku veze. Moras poraditi na svom pouzdanju, kako sexualnom, tako i fizickom i psihickom...Dakle, ne znam koliko ti devojka uliva vere, pitaj je tipa:
Sta si prvo zapazila na meni?
Sta te privlaci najvise?
Ti njoj predhodno udelis koji kompliment, da bi dosao do neophodnih informacija za hranjenje ega.
Mislim da je kljuc u tome...Da bi dobio na snazi i zelji za odnosom...Sve je lepse kada ZNAS koliko se neko pali na tebe, zbog cega, kako te hrabri svojim strasnim dodirima, po kojoj vreloj reci na uho...

Smatram da je uzrok u glavi prvenstveno, strah od neuspeha je sveprisutan kod muskaraca, upravo zbog dokazivanja na pocetku veze. Moras poraditi na svom pouzdanju, kako sexualnom, tako i fizickom i psihickom...Dakle, ne znam koliko ti devojka uliva vere, pitaj je tipa:
Sta si prvo zapazila na meni?
Sta te privlaci najvise?
Ti njoj predhodno udelis koji kompliment, da bi dosao do neophodnih informacija za hranjenje ega.
Mislim da je kljuc u tome...Da bi dobio na snazi i zelji za odnosom...Sve je lepse kada ZNAS koliko se neko pali na tebe, zbog cega, kako te hrabri svojim strasnim dodirima, po kojoj vreloj reci na uho...

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 27, 2019 7:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Tablete za potenciju bez recepta - https://eronplus.com Kupio, probao i mogu reci da deluje i da na kratko zivot deluje savrseno!