Nedostatak erekcije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ivan0801
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 9:25 am

Nedostatak erekcije

Post od ivan0801 »

Nakon operacije raka testisa i 2 hemoterapije (CBDCA), sada (nakon 2 meseca) sam izgubio erekciju. Da li je to prateca pojava zbog prisustva droge u meni ili bi trebalo do svog urologa?
ivan0801
Novi član
Novi član

Dodatak

Post od ivan0801 »

U pitanju je levi testis. Nalaz: seminom.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Iskreno,ne znam ni da li ce urolog moci tacno da ti kaze pravi uzrok lose potencije,ali pretpostavljam da to ide u sklopu cele bolesti.
Znam da je opterecujuce,ali mislim da trenutno ne bi trebao preveliku paznju da posvecujes tom problemu s obzirom da potencija padne i zbog najbanalnijih stvari a kamo li zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja koje si ti imao.Usresredi se na svoj dalji oporavak,to ti je sada najvaznije.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

Post od boban202 »

potrebno je 6 mjeseci i više da se oporaviš totalno, a samim time će se popraviti i erekcija.
Poslušaj vragolanku tj. amfibiju, usredsredi se na oporavak svoj, ishranu kvalitetnu, voće, povrće....
ivan0801
Novi član
Novi član

Hvala

Post od ivan0801 »

Hvala vam... to i cinim...ali kao sto kaze vragolanka... malo je opterecujuce... :)
boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

Post od boban202 »

Biće to dobro! Prihvati sada da je tako i VJERUJ da će sve biti kao prije !
Lijep pozdrav!
Odgovori