nedefinisani simptomi i otezan seks

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
guzstav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 24, 2009 3:12 am

nedefinisani simptomi i otezan seks

Post od guzstav »

odjednom su pocele da mi se desavaju sledece stvari:
- erekciju postizem mnogo teze nego inace, nije onakva kakva je bila ranije i tesko je odrzavam,
- ejakulacija mi je postala jako tesko kontrolisana,
- posle svakog seksa ali i masturbacije glans kao da se "upali" i to traje i po dan-dva,
- prilikom erekcije, u pocetku je prevlacenje kozice preko glansa pomalo bolno.. u stvari vise neprijatno nego bolno i cini mi se da je deo kozice koji je inace stoji preko glansa dosta crveniji

da li bi ovo mogli biti simptomi necega? imam 31 god i mislim da mi je rano da se odreknem sexa :)
pre par meseci sam imao problema sa upalom epididima.. i taman kada se to sve sredilo i vratilo u normalu sad me je i ovo snaslo i ne znam sta da radim.
molim vas, ako imate neki savet i to sto pre...
unapred puno hvala[/img]
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

pa to moze biti neka infekcija glansa,,,zasto opet ne odes kod lekara da uradis briseve i budes nacisto sa tim
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
guzstav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 24, 2009 3:12 am

Post od guzstav »

svakako cu otici ovih dana do doktora... ali sam se vec uplasio da sam postao hipokonder :) :)
ali sad kad si vec spomenula infekciju glansa... koji su najcesci uzroci tih infekcija a da nije seksualni odnos? to pitam zato jer u zadnjih meseci (mozda i godinu) ni jedan jedini put nisam imao seks bez kondoma

veliki pozdrav i hvala ti na odgovoru ;)
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

ne mora da bude sexualni odnos,jednostavno vrucina,prljave ruke itd....
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori