nazuljao sam penis ;s

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
gjj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 23, 2012 1:31 am

nazuljao sam penis ;s

Post od gjj »

Na mestu gde se spajaju glavic i penis sa desne strane(valjda cete me razumeti), od malena imam mali oziljak koji izgleda kao da hoce glavic da mi se razdvoji od donjeg dela penisa, nikada nisam imao problema sa tim,nikada me nije bolelo,ali sada je odjednom pocelo da me boli sa te strane vec 4-5 dana,i primetio sam da kod erekcije pojavljuju mi se sitne bubuljice,a na kozici glavica crvene tackice koje su slabo uocljive (i mogu da se vide samo kod erekcije)...

pa me zanima da li moze to nekako da prodje samo od sebe, ili moram da idem kod doktora. Seksualni odnos nikada nisam imao,tako da 100% sam siguran da je to posledica tesnih farmerica...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: nazuljao sam penis ;s

Post od Dr011 »

tesko da je bas od farmerica, ali moze recimo zbog neke iritacije, najcesce to bude nakon masturbacije, i to se vrlo brzo povuce, za dan-dva si kao nov... :wink: sto se tice tog "oziljka" treba videti o cemu se tacno radi, ako tu dolazi do povredjivanja da se onda to eventualno resi ako bude potrebno...
Odgovori