NARODNI LEK protiv peckanja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Conprosta,Prosta-metto,Prostata,Prostamol,Speman...vise ni ja ne mogu da se setim koliko ih je...sve su to fitopreparati praviljeni od biljaka.Oni ne mogu da izlece oboljenje prostatae nego da samo ublaze simptome.I dok se koriste osecate se dobro...kad se prestane tegobe se vracaju.
Sto se tice ciste na testisu,ne vidim nikakvu potrbu da se pije tako jak antibiotik i to 20 dana !!!! MIslim,cemu..nije u pitanju upala ciste...Nemojte na svoju ruku da koristite antibiotike.
Iskreno,jedini antibiotik koji pomaze kod upale prostate nakon izlecenja akutne faze je Bactrim u trajanju od mesec dana jer se on nagomilava u tkivu prostate.
Jos jednom upozoravam...OPASNO JE UZIMATI ANTIBIOTIKE NA SVOJU RUKU !!! Narocito u vasim slucajevima jer vama ni jedna infekcija nije dokazana laboratorijskim pregledima.
Sto se tice ciste na testisu,ne vidim nikakvu potrbu da se pije tako jak antibiotik i to 20 dana !!!! MIslim,cemu..nije u pitanju upala ciste...Nemojte na svoju ruku da koristite antibiotike.
Iskreno,jedini antibiotik koji pomaze kod upale prostate nakon izlecenja akutne faze je Bactrim u trajanju od mesec dana jer se on nagomilava u tkivu prostate.
Jos jednom upozoravam...OPASNO JE UZIMATI ANTIBIOTIKE NA SVOJU RUKU !!! Narocito u vasim slucajevima jer vama ni jedna infekcija nije dokazana laboratorijskim pregledima.
s
ne pijem na svoju ruku-urolog je rekao posto me boli pri dodiru na odredjeno mesto verovatno gde je ta cista-rekao je da mozda ima zagnojenje od upale pa zato da pijem i na dodir me boli zila prema testisu-a na baktrin sam alergican izgleda jer mi izasli plikovi kao komarci da su me izujedali.A hteo je da pijem baktrin-ili m-neznam vec tacno.Istina da je doktorka koja je radila ultrazvuk rekla da ima cista 5 mm al da ne pijem antibiotike posto sam tesko podneo ciprocinal 10 dana a nije me sasvim prosao bol.Sad moram i taj Doksiciklin 20-ak dana al osecam da je bolje al bas sporo-danas je 6. dan.
Pozdrav i Hvala puno za savet
Pozdrav i Hvala puno za savet
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5