Nadutost kozice penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Nadutost kozice penisa
E ovako, imam 19 godina i vec duze vreme odnose sa devojkom... Naime sinoc mi se javio problem. Nismo spavali par dana i kada smo zavrsili primetio sam da mi se kozica penisa nadula, inace imali smo malo grublji seks i u par navrata me je malo i zabolelo... Nemam nikakve probleme sa prevlacenjem kozice preko i sa glavica nego me cisto interesuje sta je to? Ne boli me, ali osecam nekako nelagodan osecaj(kao da mi je u kozici i dalje krv :S). Naime ne bi pravio ovu temu bezveze, znam da ovo moze da se dogodi kao posledica iritacije, malo da natekne, ali ovo mi se ponekad desi i kada masturbiram malo duze... Molim za pomoc, hvala unapred!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm
Re: Nadutost kozice penisa
To je normalna reakcija koze-ukoliko dolazi do trenja bilo koje vrste otok ce se javiti-i da trljas prst 2 sata bice isto samo kod penisa je koza mnogooo osetljivija-preporucujem da mozda sa devojkom koristis neki lubrikant jer vlaznost vagine nije uvek ista i dovoljna.
mozes ga koristiti i prilikom masturbacije likovi koji su obrezani moraju da ga bas iz tog razloga koriste-iritacija itd.