Mozete li mi reci dali je ovo otekla zlezda ili nesto drugo

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Pedja300
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 10, 2012 6:35 pm

Mozete li mi reci dali je ovo otekla zlezda ili nesto drugo

Post od Pedja300 »

Postovanje, Imam 16 godina. Vec 10 godina sam se bavio borilackim sportom karateom. Pa sam odlucio malo otici do teretane i bas mi se svidelo poceo sam sa najlaksim tezinama i dalje sam na tim tezinama od 5-15 kg.
Ali sumnjam da sam povredio ovu zlezdu tj isegao misic na traci za trcanje jer sam hteo da se sto pre oznojim kako bi sto vise skinuo kila.. pa sam stavio veliku brzinu i incline 10% (kao da je uzbrdica i to jaka) Imam osecaj da je od tada pocelo malo da me bolucka u predelu ispod donjeg stomaka. i povezano sa butinom... to se desilo pre 3-4 dana. Ja sam to osetio kao onako blag bol veoma blag. Nije mi pravilo nekih velikih problema. Ali posto se ja plasim i kad se posecem i napravim najmanju mogucu posekotinu za ovo sam se otkinuo od straha. Prvo sam mislio da nije kila ali citavsi po mnogim sajtovima dosao sam do zakljucka da se ovaj moj problemcic uopste ne podudara sa kilom. Ona se nalazi u donjem stomaku ili pak vislje, da je tvrda na dodir, i da boli pri hodanju ili nekim naporima tipa voznji bicikla, trbusnjacima, sklekovima itd.. Ja tako radoznao sve to sam isprobao i nista me nije bolelo ali uopste. Pa rekoh da mi kazete na sta vam lici.
inace na dodir izgleda kao maleno udebljanje koze u razmeri 0,5 cm i svakim je danom sve manje i sve manje me boli. Ali cisto da se moja nemirna savest smiri recite mi sta mislite.
Evo nekih fotografija

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3775_n.jpg

prva slika je slikana 08.09.2012, a druga 10.09.2012

HVALA U NAPRED!!!

P.s1 Nadam se da ce ovaj post i vas odgovor nekom ko ima ovaj mini problemcic resiti brige

P.s2 Samo mi recite sta da mazem da mi prodje sto pre

P.s3 E da usput samo da kazem ako nisam pomenuo u onom gore tekstu svakim danom me sve manje boli

HVALA za odvojeno vreme :)
Pedja300
Novi član
Novi član

Re: Mozete li mi reci dali je ovo otekla zlezda ili nesto drugo

Post od Pedja300 »

e pravi sam smor ali ova recenica:

"Ali sumnjam da sam povredio ovu zlezdu tj isegao misic na traci za trcanje jer sam hteo da se sto pre oznojim kako bi sto vise skinuo kila"

Znaci da ja mislim da mi je otekla ta zlezda
Pedja300
Novi član
Novi član

Post od Pedja300 »

A da i datume sam pogeriso
Prva slika je slikana 08.08.2012
Druga slika je slikana 10.08.2012
Izvinite :oops: :oops: :oops:
Pedja300
Novi član
Novi član

Post od Pedja300 »

E cisto da vam kazem ljudi bio sam kod doktorke i rekla mi je da mi je otekla zlezda i da ce samo proci bol se smanjio jedino mi je malo otecena leva strana i nema nista tvrdo. Ko ima slican problem a da mu je ispod donjeg stomaka normalno i bez nekih tvrdih ispupcenja da ne brine samo ce proci :wink: :wink: :wink:
Ukoliko ne prodje za 2-3 nedelje idite do svojeg lekara da vam prepise kremu ili tako nesto da vam se otok smanji pozzz :)))
Odgovori