moze pomoc mala? :))
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
moze pomoc mala? :))
-Imam 17god(uskoro cu 18) jos uvek nisam imao odnos, kozica penisa se moze prevuci ali malo teze kad je dignut, ali kad se prevuce onda se dosta teze vraca nazad..jer se glavic "naduva"..da'l je to neki prob il ja 3pujem? sta bih mogao da uradim po tom piranju, neki savet?..
Re: moze pomoc mala? :))
radi se o fimozi, potrudi se da to resis sto pre kako se ne bi bespotrebno mucio, moze se resiti jednostavnom intervencijom, imas veliku temu o tom problemu na ovom forumu...kada se kozica zaglavi iza, steze i ne moze da se vrati radi se o parafimozi, sto moze da bude cak i opasno jer to stezanje kozice iza glavica sprecava normalnu cirkulaciju...javi se urologu!
hmm, onda moram nesto da vidim..vi ste doktor?..sta tu treba da se radi?..mozete me malo uputiti ako nije problem..ja sam iz bachke palanke.hvala unapred..
milosh02 napisao:hmm, onda moram nesto da vidim..vi ste doktor?..sta tu treba da se radi?..mozete me malo uputiti ako nije problem..hvala unapred..
-ovako, ja sam ovde novi, tako da se nisam snasao bas nesto..sry za one poruke..
-uglavnom, kad mi je u erekciji, i treba da prevucem preko glavica, ide teze, i uglavnom zapne na kraju..ustvari ja nmg da kako se to kaze "svrsim" ako je prevucen preko glavica, jednostavno ne moze..pokusao sam al ne ide nikako..tako da moram to da radim dok je kozica prevucena preko glavica, jer ako diram glavic, pece(malo)..uglavnom ja mislim da imam viska kozice, jer kad prevucem, ima dosta kozice oko gornjeg dela glavica..ne znam da'l se radi o fimozi ali ja mislim da ima viska kozice il nesto..to je u sustini moja cela prica..e sad da li ste vi mene razumeli o cemu sam ja pricam?..sta bih mogao da uradim povodom toga, i neki savet il nesto pre nego sto odlucim da odem kod urologa..je's da me je sram, al prezivecu, niakakav problem..
-uglavnom, kad mi je u erekciji, i treba da prevucem preko glavica, ide teze, i uglavnom zapne na kraju..ustvari ja nmg da kako se to kaze "svrsim" ako je prevucen preko glavica, jednostavno ne moze..pokusao sam al ne ide nikako..tako da moram to da radim dok je kozica prevucena preko glavica, jer ako diram glavic, pece(malo)..uglavnom ja mislim da imam viska kozice, jer kad prevucem, ima dosta kozice oko gornjeg dela glavica..ne znam da'l se radi o fimozi ali ja mislim da ima viska kozice il nesto..to je u sustini moja cela prica..e sad da li ste vi mene razumeli o cemu sam ja pricam?..sta bih mogao da uradim povodom toga, i neki savet il nesto pre nego sto odlucim da odem kod urologa..je's da me je sram, al prezivecu, niakakav problem..
moras prevazici sram i otici kod urologa
nemoj da te je sram, nema razloga, lekari su tu da pomognu kada problem postoji, a kada budes prosao pregled videces da to nije nista strasno kao sto si unapred mislio! moze da bude i visak kozice (tj. da je previse dugacka) a i da se radi o suzenoj kozici...treba prvo pregledati penis i onda videti sta treba uraditi...