moram uneti naslow
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 02, 2011 6:53 pm
moram uneti naslow
dobar dan zelim swim forumasima,zeleo bih da istaknem swoji problem .... pa ako je neko u mogucnosti da mi odgowori.... pre 3 dana sam uradio obrez na priwatnoj klinici... e sada.. zanima me koliko je potrebno da svi konci spadnu,,koliko je potrebno da otok spadne, koliko dugo moram da cekam do prvog SEKSUALNOG ODNOSA, da li je moguce da u erekciji konci puknu,i da.... u slucajnosti da mi je pukao jedan shaw, da li moram opet da idem na usiwanje? a ja mislim da je pukao ! Molim neko da mi odgovori !!!! verujem da svako ko ima fimozu relativno brine, pa ja samo da kazem onima koji se jos odlucuju za operaciju da ne cekaju, da to sto pre urade , ako se plase postoji totalna anestezija i onda ne postoji sansa da osetite neki bol .... !!! hwala unapred !!!!
-
- Novi član
Re: moram uneti naslow
moze li neko da mi odg. 

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ako je tako zasto ne nazoves tu kliniku i pitas njih,oni ce ti dati najbolji i najprecizniji odgovor...ne znam na osnovu cega si zakljucio da je bas konac pukao?mislim da oni ne pucaju tako lako...ako si se vec odlucio na sve ovo,mozes malo i sacekati na prve seksualne odnose,neces nista veliko propustiti za ovo vreme... 

-
- Novi član
pa mislim da je konac, ne secam se spawao osetio sam blagi bol pogledao wideo krw i malo parcence konca... ali toliko sam bio umoran da sam nastawio da spawam i kada sam se konacno razbudio to malo parce konca nisam zatekao ali par par kapljica krwi jesam. ! a sto se tice odnosa moram sto pre da se oporawim.... jel zna se 90 % weze odrzawa krewet, a 10 % swe ostalo xD
! zato mi je wazno kada cu konacno moci u akcijuu... jel zbog toga sam se i odlucio na operaciju .. da mi nije smetalo tokom odnosa ne bih je ni uradio !!..

ako se ostave da konci ispadnu sami to se obicno desi unutar 3 nedelje, ako sve lepo zaraste mogu se kod lekara izvaditi vec oko 10. dana, sve jedno...
sto se tice pucanja konaca, da li ti se rana otvorila? ako jeste javi se na kontrolu da se vidi da li je potrebno nesto uciniti ili ne...ako se rana nije razmakla onda bez brige!
sto se tice otoka, to je individualno, kod nekog se ne javi, kod nekog potraje neku nedelju...
seksualne odnose mozes da imas kada je rana potpuno oporavljena, kada nema ranica i mesta koja bi mogla da se povrede...obicno se savetuje mesec dana pauze do odnosa...
sto se tice pucanja konaca, da li ti se rana otvorila? ako jeste javi se na kontrolu da se vidi da li je potrebno nesto uciniti ili ne...ako se rana nije razmakla onda bez brige!
sto se tice otoka, to je individualno, kod nekog se ne javi, kod nekog potraje neku nedelju...
seksualne odnose mozes da imas kada je rana potpuno oporavljena, kada nema ranica i mesta koja bi mogla da se povrede...obicno se savetuje mesec dana pauze do odnosa...

-
- Novi član
hwala wam na odgoworima i sto mi pisete na owom forumu ... danas sam se sam prewijao i wideo sam da nije konac u pitanju posto su moji zeleni, a ja sam wideo tada crni ili tamno plawi konac ne secam se.i sada .. ja sma skinuo elasticni zawoj koji su mi oni stawili i nakwasio sam gazu riwanolom, i po penisu izmazao kantariol ulje (msm da se tako zowe ) i lagano oblozio penis tom gazom i stawio cisto malo zawoja owlaz da ne spada ee sada ja se cimam da pri erekcijama koje se cesto jawljaju nocu ne puknu konci!!! da li to moze da se desi ? ?:(
retko moze da se desi, savovi bi trebalo to da izdrze, kao sto rekoh u drugoj temi trudi se da bar izbegavas erekcije na koje mozes da utices...ako ti nocne prave veliki problem mozes neki sedativ pred spavanje da uzmes dok jos par dana ne ojaca mesto spoja...
-
- Novi član
hwla ti na sawetima .... znace mi dosta pogotowo sto juce i danas nisu i ne rade klinike pa nmg da zowem da se raspitujem. owaj sajt mi je pomogao dosta sto se tice fimoze . hwala jos jednom
-
- Novi član
Dr 011, samo da da ti kazem posto sam te pitao wezi obreza i fenuluma ali na nekoj drugoj temi, pa si me pitao sta mi se desawa sa fenulumom i ja nisam znao da ti odgoworim e sada znam
uradjena mi je korekcija fenuluma ( isprawka)a zasto ga nisu ukolnili e to ne znam ... . ali msm da je owako isto saswim,bas sawswim ok . koliko je to dobro zeleo bih tebe da pitam .. ? i da kazem za one koji se tek odlucuju na tu operaciju da je meni proslo wec 7 dana od operacije otok se widi ali malo, osetljiwost glansa wise ne postoji.. sada je swe kao da pipkam ruku. a jedino sto sam radio je to da sam se redowno prewijao, koristio kantarijol ulje ( waljda se tako zowe) i riwanol ... jod sam par puta stawio ali sam se istripowao da mi smezurawa glans. i da ... Dr 011 , jos par pitanja
(sada imam trip kao da imam neki wrat ispod glansa onako porilicno naduwen ) kada ce to da slegne i da bude kako treba, ili zawisi od coweka do coweka ) i imam neki otok par centimetra ispod glansa sa desne strane , tj kao da imam neku wodenu kuglicu ispod kozice koja je ostala , da li je to od anestezije ?