Nisi mi odgovorio, kako i da li uopste ostvarujes kontakte, emotivne ili kakve vec??? Mislim da u tome lezi srz tvog problema??!! Imas erekcije, al ih nemas sa kim podeliti??? Jel tako??? A mislis da je uzrok tome, tvoj fizicki izgled pa zato nemas patrnera, i onda te ubija u pojam sto se moras sam zadovoljavati (to nije strsno, svi to rade, pa cak i oni sa partnerima, i to je normalno!!)
Sav tvoj problem lezi u tvom fizickom izgledu, kojim nisi uopste zadovoljan, pa to pokusavas da nadomestis, vrizurom, odelom i sl. Moram da te razocaram.....ako nisi zadovoljan sa samim sobom, nema te krpice koju mozes da obuces i da budes srecan i lep sebi u ogledalu.
Bolje ti nadji u sebi nesto sto zaista vredi, jer jos si jako mlad, imas vremena...citaj knjige, setaj, idi u bioskop, nadji sebi neki hobi, nesto sto ce te ispuniti. Budi iznutra zadovoljan sam sa sobom, a ovo sto se vidi spolja, doci ce vec samo od sebe!!! Ne znam kako to ide kod vas (mislim na gej tipove, ne znam ni jednog licno), ali ono sto sam cula, znate da budete vrlo nezni, pazljivi i osecajni...ne znam, mozda gresim, tako sam cula??!!
Varam li se ili sam uspela da shvatim iz ovih tvojih redova sta je glavni problem????