moooooooooolim vas pomozite!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Ok, necu da se trudim, jer vidim da ti neces da prihvatis pomoc, nego teras po svome......al, 'ajde da probam i ja!!!!

Nisi mi odgovorio, kako i da li uopste ostvarujes kontakte, emotivne ili kakve vec??? Mislim da u tome lezi srz tvog problema??!! Imas erekcije, al ih nemas sa kim podeliti??? Jel tako??? A mislis da je uzrok tome, tvoj fizicki izgled pa zato nemas patrnera, i onda te ubija u pojam sto se moras sam zadovoljavati (to nije strsno, svi to rade, pa cak i oni sa partnerima, i to je normalno!!)

Sav tvoj problem lezi u tvom fizickom izgledu, kojim nisi uopste zadovoljan, pa to pokusavas da nadomestis, vrizurom, odelom i sl. Moram da te razocaram.....ako nisi zadovoljan sa samim sobom, nema te krpice koju mozes da obuces i da budes srecan i lep sebi u ogledalu.

Bolje ti nadji u sebi nesto sto zaista vredi, jer jos si jako mlad, imas vremena...citaj knjige, setaj, idi u bioskop, nadji sebi neki hobi, nesto sto ce te ispuniti. Budi iznutra zadovoljan sam sa sobom, a ovo sto se vidi spolja, doci ce vec samo od sebe!!! Ne znam kako to ide kod vas (mislim na gej tipove, ne znam ni jednog licno), ali ono sto sam cula, znate da budete vrlo nezni, pazljivi i osecajni...ne znam, mozda gresim, tako sam cula??!!

Varam li se ili sam uspela da shvatim iz ovih tvojih redova sta je glavni problem???? :o Dokle god si ruzan samom sebi, nikome se neces svidjati, kada to budes skapirao, i kada se sa tim budes pomirio, nece ti trebati brom, mozda predjes na morske plodove???!!
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Ne mogu da verujem...

Post od zabrinuta75 »

Ti zaista smatras da je laksi nacin da se svakog dana kljukas otrovima i da sistematski i svesno narusis svoje zdravlje i ozbiljno naskodis svom mladom organizmu?! Ako je tako i ako smatras da si najpametniji i ukoliko ne zelis da nas poslusas i pomognes sam sebi, onda ti zaista ni mi ne mozemo pomoci!!!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

zabrinuta75 napisao:Ne mogu a da se ne pitam, kako je moguce da su mu u apoteci prodali te kapi bez reci. Jedino ako su mislili da ce ih koristiti za dezinfekciju. Zar je u nasoj zemlji dozvoljena prodaja tako opasnih jedinjenja maloletnicima? Stvarno sam zabrinuta.
Meni to ništa nije jasno. Ja sam mislio da toga nema u apotekama gde se prodaju lekovi za ljude. Moram da skoknem do neke apoteke da ovo proverim. Upotrebljava se za dezinfekciju, ali u posebnim slučajevima, ništa što ima veze sa ljudima.

Jadniče, šta piše na etiketi te bočice?
zabrinuta75 napisao:Filipe, ukoliko decko ne zeli da se obrati svojim staraocima za odlazak kod psihijatra, sta mislis gde bi mogao da ode na pregled? Postoji li kod nas neko savetovaliste za mlade ili neki centar gde bi mogao besplatno da posecuje psihijatra?! (Mada, ne znamo iz kog je mesta, pa ne znam ni gde da ga uputimo.).
Znao bi on gde da ode kad bi hteo. Svi su dužni da čuvaju profesionalnu tajnu, gde god da ode.
zabrinuta75 napisao:Uh, najvise bih volela da se stvarno segaci sa nama. Bila bih najsrecnija da je tako. Ovako se zaista brinem. Sta ako nas ne poslusa?!!!! Kako ovako na daljinu da ga urazumimo?!!!
Pa i ako se šegači psihički je bolestan, jer ovako nešto normalan čovek ne bi smislio. Mi preko interneta nikog ne možemo da nateramo da poseti lekara, ali možemo, kao što i radimo, da ga posavetujemo da hitno negde ode, pa čak iako se samo šali, jer kako se god okrene, ovde nešto ne valja u toj glavi, jer sve ostalo je u redu.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
jadnik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 12, 2006 10:41 am

Post od jadnik »

Ne pise nista, proizvedeno je u apoteci, mislim da pise 2.5%rastvor necega napisano je rukom i necitko.

majja i svi ostali, kad bi bili u mojoj kozi osetili bi ono sto i ja.
lako je ovako pricati i savetovati, jer kad bi me videli hm brz odece na sebi shvatili bi o cemu ja pricam.
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

jadnik napisao:Ne pise nista, proizvedeno je u apoteci, mislim da pise 2.5%rastvor necega napisano je rukom i necitko.
aha. Potrudi se malo i pročitaj.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
jadnik
Novi član
Novi član

Post od jadnik »

[ Imas erekcije, al ih nemas sa kim podeliti???

xa pa necu da ih delim ni sa kim ovako defektan.
Filipe ne mogu da rastumacim rukom je pisano, a i sitno, malo je pakovanje ja vec popio pola.
I nisam imao erekcije super je uopste ne mislim na to nekako se osecam rastereceno, kao da nemam penis, mislim i ono sto imam ne vredi.
Nisam skoro plakao sto znaci da se nisam skoro utapao u taj problem, a to je poboljsanje, evo cak imam volje da odem na chat.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Super :wink:
Wlada
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2004 1:00 am

Post od Wlada »

Mislim da bi za tebe najbolje resenje bilo da prosetas do pijace, i kupis jedno ostro sekirce i panj... Stavis ga na panj, i sekircetom odozgo PUF.... I neces ga uopste imati.... Mislim na problem :D :D :D :D :D

P O Z
jadnik
Novi član
Novi član

Post od jadnik »

vec se osecam kao da ga nemam.
hvala na savetu :)
sarajevoboy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 11:20 pm
Kontakt:

Od insana do hajvana!

Post od sarajevoboy »

Eh evo citao i ibretio se cijelo vrijeme, ne mogu cudom da se nacudim sta procitah.
Eh ovako prvo da Vas sviju pozdravim i kazem da vas decko ne folira i da je sve tacno ovo sto je napisao. Zasto to kazem, zato sto sam ovog "jadnika" upoznao poodavno na gay-serbia chat-u i lijepo smo komunicirali i bilo mi malo cudno sto ne prica o sex-u i dopao mi se jer u biti gay osobe samo o tome pricaju sto me jako iritira, shvacam svi imamo potrebu za sex-om al sve u granicama normale. Nastavili smo kontakt preko e-maila i razmjenili slike, pa poslije broj mobitela.
Moram priznat da je deckic jako zgodan i uopce nije ruzan i zato mi nije jasno zasto sve onako lose govori i pise o sebi?!
Tek nakon izvjesnog vremena mi je priznao svoj problem a to je bilo mislim 2 mjesec ove godine ( ako grijesim nek me ispravi ) i koliko se sjecam rekao sma mu da velicina uopce nije bitna i da je mlad da o tome razmislja, zvao sam ga i razgovarali smo al bas me nije bendao puno radio je po svome kao i sto sad procitah uopce se ne osvrce na savjete ljudi!
Jucer op.a. 18.04'06 smo pricali ( mobitel ) i obecao mi je da se nece opterecavat time, da ce dopustit da mu pomognem i da ce jesti cesto, druzit se sa rajom, odlican je ucenik to sam zaboravio reci, cak je odustao od samoubistva sto mi je nezamislivo da dijete njegovih godina misli na to al eto desava se.
Al ovdje procitah da uzima brom sto mi to nije rekao u razgovoru i razocara me i naljutio, al opet odrzat cu svoje obecanje i pomoci cu djecaku tako da uskoro planiram ici u Srbiju, vidim nije spominjao iz kojeg je grada pa necu ni ja, i licno pomoc. Nadam se da cu uspjet u tome a i ostale pozivam da vise komuniciraju sa njim i znajte momak nije neozbiljan samo je nezreo i stidi se pitat a to nije grijeh.

Necu vise pisat to je to sto sma imao reci pa vidjet cemo, nadam se ovdje sretnom zavrsetku. :wink:
sarajevoboy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 11:20 pm
Kontakt:

Zaboravih

Post od sarajevoboy »

Umalo da to ne napisem
rekoste da uzima brom i sma je priznao, OVIM GA PUTEM MOLIM DA PRESTANE DA PIJE BROM JER JE OPASAN I KANCEROGEN I NIJE ZA NJEGA NI DA GA GLEDA A KAMOLI DA GA PIJE.
SLATKISU NADAM SE DA CES ME POSLUSAT I PRESTAT PITI BROM!

CUJEMO SE!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

O, Gospode... ajde vase pederske varijante ostavite za privatne razgovore ili za vas sajt? Znaci te fore "slatkisu" i "decko je sladak" itd.
OK ?????? :evil: :evil: :evil:
Wlada
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2004 1:00 am

Post od Wlada »

Ka1, sto se ljutis.... Pusti ih neka zive... Sto je vise njih, vise devojaka ostaje za nas... :D :D :D :D :D :D :lol: Pzzz
Principal Skinner
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 9:04 pm

Post od Principal Skinner »

Prvo da napomenem da se gadim ovih pederskih sranja. Sto kaze Ka1 sapucite vi jedan drugome u uvo te gadosti slobodno a forum ostavite za ljude koje imaju prave probleme.

Drugo, 14 cm nije uopste premala duzina. Meni je ispod 16 pa sam dobio kompliment jos na rodjenju da sam "kurat". Znaci 14 je sasvim u redu.
Trece, i ja imam krivu kicmu sto je vise nego ocigledno. Kicma je i dalje kriva i bice kriva dok me ima i zabole me uvo za to.
Cetvrto rodio sam se sa pilecim grudima sto sam resio plivanjem a ne kuknjavom po forumima. Znaci mars na plivanje!
Peto ne mogu da verujem koliko ima pedera!
BlimBlim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 02, 2006 12:32 am

Post od BlimBlim »

Principal Skinner napisao:Prvo da napomenem da se gadim ovih pederskih sranja....
....Peto ne mogu da verujem koliko ima pedera!
Ka1 napisao:O, Gospode... ajde vase pederske varijante ostavite za privatne razgovore ili za vas sajt?
Mislim da ovakve izjave spadaju u vredjanje seksualnih manjina, sto ne bi smelo da se desava na forumu koji se bavi medicinom.
Ka1 napisao:Znaci te fore "slatkisu" i "decko je sladak" itd
Naravno, slazem se da je to prenemaganje pomalo neukusno...pogotovo sto stvara veoma losu sliku o gay-populaciji.

Ali bi se ipak trebalo suzdrzati od vredjanja...
Ima li ovde uopste administratora ??????
Zaključana tema