Molio bih za pomoc oko kozice (obrezan)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
MilanMilan1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 19, 2013 9:49 pm

Molio bih za pomoc oko kozice (obrezan)

Post od MilanMilan1 »

Pozdrav svima :D
Moj problem je sledeci,23.jula sam isao na operaciju fimoze,koliko se meni cini uradili su polu obrezivanje (u opustem stanju kozica prekrije pola penisa,u erekciji glans je slobodan skroz),cini mi se da su cak frenulum malo pogresno zasili jer jako malo mogu da povucem kozicu u erekciji,al necu da donosim ishitrene zakljucke,sacekacu seksualni odnos pa cu videti da li mi smeta...
Ono sto hocu da pitam,da li mogu nekako olabaviti kozicu,jer je taj prsten oko glavica u erekciji dosta tvrd,pa ako postoji neka krema za kozu koju bih mogao da primenim u svrhu omeksavanja kozice,ili tako nesto..p.c.svakodnevno mlakom vodom tusiram penis u nadi da ce mi i to pomoci..

Hvala unapred za pomoc,i ako neko ima neko pitanje o obrezivanju,fimozi uopste neka slobodno pita ,rado cu preneti svioje iskustvo :)
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Molio bih za pomoc oko kozice (obrezan)

Post od Dejanbg »

Čudi me da ti doktor nije rekao... U principu može bilo koja krema za telo, al ja bih ti preporučio Šaljićev melem. Budi uporan, dva puta dnevno, lepo utrljavaj 5-10min. Možeš da uzmeš i Contratubex kremu za ožiljke, al tu su oprečna mišljenja, neki kažu da on treba kasnije iako piše da može nakon 14 dana... Tako da ti je moja preporuka Šaljić, jedno 2 meseca pa vidi, onda možeš Contratubex. Neguj to narednih par meseci, jer se ožiljak formira godinu dana, pa sada budi vredan da bi posle bilo kako treba :wink:
vukkozlina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 25, 2013 5:23 am

Zamolio bih za pomoc oko kozice

Post od vukkozlina »

Imam 16 godina(ne znam da li su bitne godine jer sam jos uvek u pubertetu i ne znam da li ce mi se kozica sama istegnuti) i problem je taj da posle terapije urologa ne znam da li je taj problem resen.Koristio sam "Borovsku kiselinu" i Triderm mast dva puta dnevno 7 dana(mast ne sme duze da se koristi).Uvek sam mogao da prevucem kozicu preko glavica,ali ne znam kako bi ona trebala da izgleda sada posle terapije.Pre odlaska kod urologa,tokom masturbacije deo koze ispod glavica je bio zategnut dok je prevuceni deo koze bio crven i takodje zategnut.Posle terapije nemam tih problema,koza je mekana i nije vise crvena.Primetio sam da tokom erekcije u dnu penisa ima kozice koja je labava ali kao da nicemu ne sluzi jednostavno nekada pomislim kao da imam viska kozice.Potreban mi je savet da li da opet idem kod urologa i voleo bih da mi posaljete sliku ili link neke stranice(nije bitno)kako bih mogao da vidim kao bi trebao da izgleda penis u mojim godinama.
Unapred hvala
MilanMilan1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 19, 2013 9:49 pm

Post od MilanMilan1 »

Dejane hvala puno,kupujem taj melem :D
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Zamolio bih za pomoc oko kozice

Post od Dejanbg »

Nema na čemu :wink:
vukkozlina napisao:Imam 16 godina(ne znam da li su bitne godine jer sam jos uvek u pubertetu i ne znam da li ce mi se kozica sama istegnuti) i problem je taj da posle terapije urologa ne znam da li je taj problem resen.Koristio sam "Borovsku kiselinu" i Triderm mast dva puta dnevno 7 dana(mast ne sme duze da se koristi).Uvek sam mogao da prevucem kozicu preko glavica,ali ne znam kako bi ona trebala da izgleda sada posle terapije.Pre odlaska kod urologa,tokom masturbacije deo koze ispod glavica je bio zategnut dok je prevuceni deo koze bio crven i takodje zategnut.Posle terapije nemam tih problema,koza je mekana i nije vise crvena.Primetio sam da tokom erekcije u dnu penisa ima kozice koja je labava ali kao da nicemu ne sluzi jednostavno nekada pomislim kao da imam viska kozice.Potreban mi je savet da li da opet idem kod urologa i voleo bih da mi posaljete sliku ili link neke stranice(nije bitno)kako bih mogao da vidim kao bi trebao da izgleda penis u mojim godinama.
Unapred hvala
Po opisu mi deluje da je sada sve u redu. To što je zatezalo nije bilo dobro, ova terapija je pomogla, i sada je to kako treba. Neki muškarci imaju više te kožice, neki manje, to je sve normalno. Ako do sada nisi imao odnose, kada ih budeš imao videćeš kako će se kožica ponašati i da li će ti smetati pa ćeš onda ako bude trebalo da rešavaš.
vukkozlina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 25, 2013 5:23 am

Post od vukkozlina »

Dejane,hvala puno sada mi je mnogo lakse jer sam se uplasio da cu morati da se obrezujem :D
Odgovori