Molim vas za pomoc!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Molim vas za pomoc!
Postovani, vec oko 2 meseca imam jedan problem uroloske prirode koji ne znam na koji nacin da resim. O cemu se radi? Dok mokrim osecam peckanje ali ne uvek,otezano mokrim,tj mlazi nije dovoljno jak,sa vremena na vreme osecam tup bol u donjem delu stomaka (predpostavljam da je to besika),takodje bole me i testisi, sekrecija je pojacana,ujutru kada se probudim iz uretre mogu da iscedim manju kolicinu sekreta koja je zute ili bele boje, dok je u toku dana sekrecija bez boje,osecam takodje da se jezim ponekad celo telo ali uglavnom testisi. Bio sam kod urologa i kod specijaliste za kozne i venericne bolesti, urino kulturu sam radio 3 puta i svaki put je bila negativna, klasicna analiza urina pokazuje da su proteini pozitivni kao i hemoglobin, da ima eritrocita i leukocita,odradio sam bris na hlamidiju,ureoplazmu,miko plazmu i sve je negativno,takodje je i klasican bakterioloski bris bio uredan..Prvi put kada sam dobio simptome broj leukocita i eritrocita je bio 26,doktor mi je odmah prepisao ciprocinal i posle terapije od 10 dana nalazi urina su bili ok ,medjutim posle terapije sve se vratilo. Da li neko ima ideju o cemu se ovde radi?Stvarno sam uplasen za svoje zdravlje,a urolog mi je zakazan tek za 15 dana..E da jos par simptoma,osecam peckanje oko anusa,i konstantno imam gasove i osecam nadutos (verovatno zbog lose ishrane,ali sta znam mozda ima neke veze sa ovim problemom)..Unapred zahvalan na odgovoru