Sinoc sam primetio otok ispod glavica penisa sa unutasnje strane kozice.Higijenu vodim redovnu i nisam imao seksualne odnose(nevin sam). Prilazem slike.Molim vas za komentar i pomoc. Zahvalan unapred.
http://www.dodaj.rs/f/1k/o4/WBQptbb/201507310055381.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3R/MD/4uPe2Me7/20 ... 055571.jpg
Molim vas za pomoc (hitno)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Molim vas za pomoc (hitno)
Ljudi da li neko zna? Ako zna molio bih vas za pomoc. Otok,nz kako bih ga drugacije nazvao,je jos tu. Duga prica,ali nemam zdravstvenu njizicu i mogucnosti da se obratim privatnom lekaru..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
То као да је отекла кожа. Да ли је мекано на додир?
Mekano je na dodir. Ne znam sta bi moglo da bude..Ako obratis paznju imam ispod glavica dve tacke bele boje,jednu imam godinama,a drugu od skora ni to ne znam sta je..Ali redovan sam davalac krvi i kontam da je neka infekcija ili nesto da bi me zvali(znas kako to vec ide). Utorak sam cak zadnji put davao krv.
ovo se uglavnom desava ako previse puta dnevno mastrubiras ili si bio malo grublji pri mastrubiranju... poseti urologa , uradi briseve prepucijuma na bakterije i gljivice, poseti urologa, ako za nedelju dana ne opadne otok, poz
ako ne opadne otok*
Hvala vam puno na pomoci. I samo ako mogu da vas pitam jos,jel moze neka krema ili nesto da pomogne u oporavku koze? Hvala jos jednom.
ne treba ti krema , ne treba nista da ispiras nicim jer sudeci po slici nista opasno nije...... gledaj da ti je higijena penisa redovna, i ako otok ne spadne za nedelju dana otidji urologu
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Па могуће да је због превелике употребе.