MOLIM VAS ODGOVOR

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 22, 2017 9:05 am

MOLIM VAS ODGOVOR

Post od Milos milosavljevic »

pre nedelju dana sam bio kod urologa i povredio sam penis,u kanalu mi ne iskocila vena od povrede i urolog je rekao da sacekamo tri nedelje ako se smiri nista a ako ostane on ce morati da intervenise,hocu da pitam da li masturbacija moze da utice na proces oporavka posto sam u poslednjih nedelji dana dvaput masturbirao i imam jos dve nedelje do kraja i jos mi se nista nije smirilo.Hvala na odgovorima
Robin Hud
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 28, 2014 7:21 pm

Re: MOLIM VAS ODGOVOR

Post od Robin Hud »

Milos milosavljevic napisao:pre nedelju dana sam bio kod urologa i povredio sam penis,u kanalu mi ne iskocila vena od povrede i urolog je rekao da sacekamo tri nedelje ako se smiri nista a ako ostane on ce morati da intervenise,hocu da pitam da li masturbacija moze da utice na proces oporavka posto sam u poslednjih nedelji dana dvaput masturbirao i imam jos dve nedelje do kraja i jos mi se nista nije smirilo.Hvala na odgovorima
U kakvom kanalu prvo?
Ako mislis na kanale u doljnjem delu stomaka sa leve i desne strane penisa?
Ja imam problem sa kanalima jer su mi se rasirili i bole ali imam redovno sex,2x dnevno.
Ako su ti kanali u pitanju mogu te bole i vise meseci...
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član

Robin Hud napisao:
Milos milosavljevic napisao:pre nedelju dana sam bio kod urologa i povredio sam penis,u kanalu mi ne iskocila vena od povrede i urolog je rekao da sacekamo tri nedelje ako se smiri nista a ako ostane on ce morati da intervenise,hocu da pitam da li masturbacija moze da utice na proces oporavka posto sam u poslednjih nedelji dana dvaput masturbirao i imam jos dve nedelje do kraja i jos mi se nista nije smirilo.Hvala na odgovorima
U kakvom kanalu prvo?
Ako mislis na kanale u doljnjem delu stomaka sa leve i desne strane penisa?
Ja imam problem sa kanalima jer su mi se rasirili i bole ali imam redovno sex,2x dnevno.
Ako su ti kanali u pitanju mogu te bole i

da sa leve i desne strane penisa i to me pece zato sto mokraca dodiruje tu venu ali urolog je u mogucnosti da mi skine ako se nesmiri

.
Robin Hud
Novi član
Novi član

Post od Robin Hud »

Uzmi probaj sa Uvinim cajem da pijes 3x dnevno.Ujutru,podne i uvece
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član

rekao je urolog da mora da de skida vena ako ostane
Robin Hud
Novi član
Novi član

Post od Robin Hud »

Da li tebe bole testisi od toga?
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član

Robin Hud napisao:Da li tebe bole testisi od toga?
ponekad zasto,urolog mi je oregledao tesitse uredu su
Robin Hud
Novi član
Novi član

Post od Robin Hud »

Milos milosavljevic napisao:
Robin Hud napisao:Da li tebe bole testisi od toga?
ponekad zasto,urolog mi je oregledao tesitse uredu su

Pitam jer obicno ti kanali izazivaju bol u njima,obidji ti vise lekara.Mani se jednog Doktora,to ti moj prijateljski savet.Plati ako treba,zdravlje nema cenu!
Idi na VMA 2600 je pregled vrhunskog doktora,pukovnik po činu...
A to zadrzati se na jednom licno nikad ne radim,nek se misljenje tog jednog poklopi sa misljenjima druga dva i prihvatam to kao to da jeste al ako mi misljenje jednog ne uklapa sa misljenjem drugog il treceg e tu je problem vec...
Zato se nikad ne zadrzavam na jednog doktora.Mene je jedan mlad doktor pregledo na osnovu papira druga dva a da me nije ni skinuo ni pogledao vec na osnovu njihovih misljenja,hteo sam ga prijavim u komoru...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Robin Hud napisao:...Mene je jedan mlad doktor pregledo na osnovu papira druga dva a da me nije ni skinuo ni pogledao vec na osnovu njihovih misljenja,hteo sam ga prijavim u komoru...
Зато се новом лекару никада не показују папири са мишљењем његовог претходника.
Odgovori