Molim vas... HITNO potrebna pomoc!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Brandy93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 30, 2019 3:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Molim vas... HITNO potrebna pomoc!

Post od Brandy93 »

Zdravo drustvo, iskreno nemam mnogo vremena za predstavljanja. Imam veliki problem(bar ja tako mislim), na polnom organu su mi se pojavile neke bele tackice, kao da se peruta koza, ne znam kako da vam opisem sta je, nikad nista slicno nisam imao niti sam uopste imao takvih problema. Ono sto vam mogu reci je da sam u zadnjih mesec dana primetio da me kad kad zasvrbi glavic, onda me nekad pecka unutra, ali evo danas se po prvi put pojavilo ovo, postavicu vam sliku pa vi ako znate sta je reci te mi.
Najveci problem od svega je sto ne znam sta cu devojki sa kojom sam dugo u vezi da kazem, kao i svako odmah ce posumnjati na nesto :(
Da napomenem jos, uvijek, znam da grijesim trljam glavic kupkom kojom se i tusiran, mozda je tu problem? Danas sam uzeo kupku za intimnu njegu i kremu bepanthenol i krenuo sam mazati, imam i Canesten pa ako se ipostavi da je Candida da ga odmah ukljucim.
Slika: https://imgur.com/mXy9h6X
Brandy93
Novi član
Novi član

Re: Molim vas... HITNO potrebna pomoc!

Post od Brandy93 »

Jel bas niko nema neki odgovor? :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

То личи на суву кожу. Прекини да користиш сапун и пери само водом уз трљање прстима.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Nije ovo baš normalno, trebao si otići prvo do dermatologa...

Da li ima neki razlog da sumnjaš na neku infekciju?
Brandy93
Novi član
Novi član

Post od Brandy93 »

Ne znam sta je bilo, uglavnom koristio sam par dana sodu bikarbonu i evo povuklo se, nastavicu sa sodom narednih par dana, mozda je ipak bila samo suva koza... javim dalje rezultate
Odgovori