molim savet

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Lot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 20, 2005 9:25 pm

molim savet

Post od Lot »

Znam da je odlazak lekaru najbolje resenje ali vas molim da mi pomognete,ako je ikako moguce,jer mi nesretan sticaj okolnosti ne dozvoljava da odvojim vreme i posetim specijalistu.Radi se o tome da imam vise problema.Najpre na otvoru penisa imam dve manje kvrzice(simetricne)koje se tu nalaze vec nekih 8-9 meseci.Nisam obracao paznju,medjutim sve vise me brine.Radi se o tome da ne osecam niti bol niti peckanje ili svrab a ni ispupcenja nisu uvek istih dimenzija i boje.Lekar kojeg sam posetio pre par meseci u vezi povrede frenuluma,rekao mi je da je moguce da se radi o kapilarima tim pre sto ispupcine(oko pola mm)nisu uvek niti iste boje niti istih dimenzija.
Drugi problem je ili nastao ili sam ga ja tek tada primetio pre 2 meseca kada sam zbog prehlade osetio bol u bubrezima.Primetio sam da mi za vreme erekcije semevodi nateknu.Neko vreme sam osetio sporadicne bolove i bubrega i semevoda.Medjutim posle 10dnevne terapije dovicinom bol je prestao.Medjutim primetio sam da mi za vreme erekcije semevodi i dalje neznatno oticu.Moguce je da to ranije nisam primecivao jer nisam obracao narocitu paznju.Bola nema ali sam veoma zabrinut.U isto vreme primetio sam da mi je i sperma redja tj nema viskozitet kakav je ranije imala.Mozete li mi reci nesto o tome?
Unapred zahvalan
Odgovori