Molim za preporuku - cirkumcizija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Hidden
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 30, 2007 9:22 pm

Molim za preporuku - cirkumcizija

Post od Hidden »

Preporučite mi dobru privatnu kliniku koja ljudski može da odradi cirkumciziju. Imam teži oblik fimoze i moram pod nož. Hvala.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

Napisi odakle si da bi ljudi iz tog mesta mogli da ti odgovore. Ovako mozemo samo da nagadjamo u kom gradu zivis.
Help please!
Hidden
Novi član
Novi član

Post od Hidden »

Zaboravio sam na taj detalj :lol:

Beograd
zjee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 9:23 pm

Post od zjee »

uroloska ordinacija Cvijiceva kod dr Argirovica
ja jesam malo najebao u celoj toj prici, ali sa ove vremenske distance, uradjeno je sve sto je bilo moguce uraditi...
i rezultat je ok
sto bi rekao dr Argirovic, na prvom mestu je funkcija LOL
eto, on je stari doktor, imao je sigurno tonu cirkumcizija tako da kada bi ponovo bio u toj jebeno zajebanoj situaciji, napravio bi isti izbor :)

i josh nesto, ja sam trazio full cirkumciziju, i mislim da je to najbolje resenje
pogledaj samo na netu kako jadno izgledaju te polucirkumcizije :roll:
Hidden
Novi član
Novi član

Post od Hidden »

Kako rade? Laserom ili nožem? I koliko si platio? Pošalji PM da neko ne pomisli da je reklama.
zjee
Novi član
Novi član

Post od zjee »

ma nije reklama, ko je citao moje ranije postove zna kako sam bio besan sto su mi pukli konci posle operacije, i kritike koje sam izneo...
rade nozem, mislim da se taj skalpel zove elektrokauter, manje krvari nego klasicnim skalpelom, cena 300veverica
beli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 01, 2007 8:53 pm

odgovor

Post od beli »

ja sam radio na vma-civil sam,i oni ti uzmu za to oko 8000 din..a sto se ekspertize tice,oni su verovatno najbolja ustanova na ovim prostorima..
zjee
Novi član
Novi član

Post od zjee »

i ja mislim da je vma dobar izbor
samo gledaj da doktor ima dosta iskustva u obrezivanjima, jer to i nije tako egzaktan zahvat, vise umetnost, a to zahteva iskustvo
srecno
machak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 18, 2006 1:34 am

Post od machak »

ja sam uradio zahvat, i nisam bas zadovoljan kako je ispalo estetski ali ima jos jedan problemcic, naime osecam, pri erekciji, bol u levoj strani na mestu gde je koza secena, kao da me neko ustinuo. Nije strasno al je pomalo neprijatno i nervira a proslo je 8 meseci od zahvata.
zjee
Novi član
Novi član

Post od zjee »

machak, cini mi se da se secam kad su tebe operisali, mislim da si i slikao.
sta ti se ne svidja estetski?
trebalo bi da ispitas taj bol svakako.
Odgovori