molim pomozite staphylococcus haemolyticus

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
strumf1982
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 12, 2009 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

molim pomozite staphylococcus haemolyticus

Post od strumf1982 »

pozdrav svima
molim da mi pomognete ako znate imao sam problem sa kozicom na penisu perutanje koze malo svrab i mala promena koze na pocetku kao malo je belsa od ostatka kozice
otisao sam za bris i nasli su mi bakteriju staphylococcus haemolyticus
dali mozete mi pomoci da znam o cemu se radi koja je ova bakterija dali se prenosi odnosima i koliko je opasna ova bakterija i koja bi mogla biti terapija za nju
hvala unapred svima
garfild
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Obicna bakterija,cesto se nalazi na kozi.
Sto se tarapije tice,trebali su da urade i antibiogram koji bi pokazao na koji je antibiotik ova bakterija osetljiva.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
strumf1982
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 12, 2009 11:01 pm
Kontakt:

pozdrav

Post od strumf1982 »

unapred hfala sto si mi odgovrio znaci nije nikakva opasna bakterija ili sta ja znam prenosna odnosima ili nesto opasna eto ako imam odnose u medzuvremenu malo sam se uplasio imala je lista antibioka koje lece od te bakterije otisao sam kod maticnog doktora prepisao mi je amoksiklav da pijem to 10 dana ne osecam neko poboljsanje posle 4 dana otkada pijem ove tablete
isto imam i malo pucanje koze ispod glansa kao u formi krugica nema nista modro ili krv nista samo se primecuje kao da je malo koza takva to mije malo od poranije
hfala puno pozz
garfild
Odgovori