Zdravo
Imam jedno pitanje vezano za testis svako jutro kada se probudim primjetim da mi je testis se podigao gore i onako gledajuci ruzno pa mi se desi da ga nemam nikako potone u mene skroz i izgledaju mi normalno nema nikakvog povecanja . Osjecam privremeno da mi testisi smetaju kada sjedim cak povrmeno osjetim tupi bol u malom stomaku pa se poslije manifestuje bol sa lijeve pa sa desne strane nekada i u sredini malog stomaka i polahko bol silazi u testise a to sve nije jaka bol nego blagi tupi bol radio sam nalaze mokrece mislio sam da nisam neku bakteriju dobio nalazi su mi odlicni a u mokreci mi je pokazalo malo sluzi. Bol se povuce privremeno a cim se pocinjem malo nekim aktivnostima baviti osjecam ponovo tup bol tako da se pripadnemi sjedem sumljao sam na kilu isao sam na pregled kod hirurga reko mi j da nema nista i da nisam za nikakve operaicije. Doktor mi rekao da je moguce da ta bol dolazi sa leđa tacnije u donjem dijelu leđa (krsta). Molim vas da mid ate neko vase strucno misljenje i Hvala vam unaprijed i nadam se brzom odgovoru.
molim za pomoc
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: molim za pomoc
Ma nije to nista strasno, najverovatnije.
A ovde ces tesko dobiti strucno misljenje.
A ovde ces tesko dobiti strucno misljenje.