Molim za pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
black hare
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 03, 2011 10:48 pm

Molim za pomoc

Post od black hare »

Prvo bih htjela da se izvinem ako sam postavila novu temu bespotrebno,ali ne snalazim se bas najbolje,a i totalna konfuzija mi je u glavi,tako da se nadam da necete zamjeriti. Naime,prije nekog vremena mom decku su se pojavile odredjene smetnje. Pojavio se bezbojni iscjedak,peckanje pri mokrenju i bol u testisima. Samo jednom se pojavila krv tokom mokrenje i tokom izbacivanja sjemene tecnosti,dok su iscjedak i peckanje pri mokrenju konstantno prisutni. Postavila sam pitanje na jos nekm forumima i urolozi su mi odgovorili da je vjerovatno u pitanju neka upala ili infekcija. Medjutim,pretrazivajuci sajtove,naisla sam na podatke o triperu i mene su tegobe koje se pojavljuju kod momka, asocirali na to. Ja nemam nikakve tegobe i samo sa njim imam odnose u zadnijh godinu ipo dana,a on takodje tvrdi da ni sa kim nije imao odnose sem sa mnom. Da li je moguce da je triper u pitanju ili uopste neka polna bolest,iako oboje nismo imali odnose sa nekim drugim? Ja sam u oktobru bila kod ginekologa,nisu otkrivene nikakve polne bolesti niti infekcije i ponovo napominjem da samo sa tim momkom imam odnose... Sta Vi mislite,sta bi moglo biti u pitanju? Ps:Svjesna sam da bi najpametnije bilo otici kod doktora,sto bih ja svakako ucinila da se o meni radi,ali ne mogu odlucivati u ime drugih,pa bi mi Vase misljenje znacilo,pogotovo sad kad sam procitala o simptomima tripera,pa sam jako zabrinuta... Nikako nije jasno,ako ima triper,a ja sam imala odnose samo s njim i on samo sa mnom (pod uslovom da ne laze,za sebe garantujem da ne lazem,za njega ne mogu,ali recimo da mu vjerujem ),kako je do toga doslo? Unaprijed hvala!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Molim za pomoc

Post od Dr011 »

zasto ste posumnjali na triper, kod njega je obicno gust gnojav iscedak, a rekli ste na pocetku da je bezbojan...iscedak se javlja i kod drugih infekcija...dok se pregled ne obavi nemoguce je utvrditi da li se radi o infekciji kao i kakvoj infekciji se radi...ako infekcija postoji ona se mora leciti na odgovarajuci nacin, tako da se mora javiti lekaru...koristite zastitu i ispitajte se oboje...
Odgovori