molim za pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
lik 86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 25, 2007 1:04 pm

molim za pomoc

Post od lik 86 »

danas sam primetio neku izraslinu na telu penisa, nalazi se sa donje strane, i cini mi se da je ispod koze, vidi se na oko dosta kao da je naduvano, kada se zategne kao bele je boje, i oseca se pod prsttom kao neka tvrda kuglica ispod koze. idem kod urologa cim mi se ukaze prilika a da li neko moze da mi cisto malo skrene misli od straha do tada sta bi to moglo biti.. imao sam sexualne odnose pre 2 dana sa zatitom..
hvala unapred
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: molim za pomoc

Post od Vragolasta Amfibija »

Nista sto ugrozava zivot a ni potenciju, tako da ne moras da se bog zna kako brines prevremeno.
Posle pregleda vec ces sam videti.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
lik 86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 25, 2007 1:04 pm

Post od lik 86 »

bio sam jutros kod dermatologa, posto nisam uspeo da dobijem uput z urologa :( ... dermatolog je rekao da je to zlezda i nista ne treba raditi... da li moze zlezda tako da bude ispod koze, onako naduvana... mislim verujem coveku ali me interesuje i vase misljenje
p.s. Hvala Vragolastoj puno na podrsci :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

moze, naravno...radi se o lojnoj zlezdi koja se zacepila i nakupio se sadrzaj potkozno, nista neobicno za taj predeo obrastao dlakama...i nije nista strasno, nemoj da brines...
Odgovori