Molim pomoc... peckanje pri uriniranju
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Molim pomoc... peckanje pri uriniranju
Dobar dan! Imam 18 godina i molim vas za pomoc...
Moj problem je poceo pre dva kad sam osetio peckanje u vrhu penisa za vreme uriniranja..... mislio sam da ce do sutra proci ali evo vec dva dana kako osetim peckanje..... Pre nedelju dana sam spavao sa jednom devojkom ali sam imao kondom tako da sumnjam da ima neke veze sa time. Dan kada je krenulo peckanje sam masturbirao vise puta, kad sam ponovo masturbirao osetio sam jace peckanje pri pisanju..
molim za pomoc.... unapred zahvalan
P.S. samo nemojte da govorite "aj odmah kod lekara" nego ako ima nesto kod kuce sto bi mogao prvo da isprobam. a ako je lekar neizbezan recite me gde treba da idem.
Moj problem je poceo pre dva kad sam osetio peckanje u vrhu penisa za vreme uriniranja..... mislio sam da ce do sutra proci ali evo vec dva dana kako osetim peckanje..... Pre nedelju dana sam spavao sa jednom devojkom ali sam imao kondom tako da sumnjam da ima neke veze sa time. Dan kada je krenulo peckanje sam masturbirao vise puta, kad sam ponovo masturbirao osetio sam jace peckanje pri pisanju..
molim za pomoc.... unapred zahvalan
P.S. samo nemojte da govorite "aj odmah kod lekara" nego ako ima nesto kod kuce sto bi mogao prvo da isprobam. a ako je lekar neizbezan recite me gde treba da idem.
ma daj ljudi pomozite... poludecu ovde....
Josh sam se malo informisao sa vaseg sajte, sa koga se inace moze dosta nauciti i vrlo je koristan, samo kad bi malo brze odgovarali bilo bi super.
Jos jednom napominjem da me ne saljete odmah kod doctora nego da prvo preporucite nesto sto mogu sam da uradim povodom gore navedenog problema. Znaci nemam nista drugo cudno osim tog peckanja.... ali to je jako iritirajuce jer svaki put kad idem u wc pecka...
Josh sam se malo informisao sa vaseg sajte, sa koga se inace moze dosta nauciti i vrlo je koristan, samo kad bi malo brze odgovarali bilo bi super.
Jos jednom napominjem da me ne saljete odmah kod doctora nego da prvo preporucite nesto sto mogu sam da uradim povodom gore navedenog problema. Znaci nemam nista drugo cudno osim tog peckanja.... ali to je jako iritirajuce jer svaki put kad idem u wc pecka...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 17, 2006 3:31 pm
KAD JE MUKA, AJDE ĐUKA. KAD SE JEB*** ĐUKU NE ZOVETE.dancer8 napisao:peckanje se mislim pojacava, imao sam pre nedelju dana oralni odnos bez kondoma. da ovo nisu simptomi neke bolesti mada neverujem jer nista drugo ne primecujem osim tog peckanja u vrhu penisa pri pishanju...ali peckanje je jako tako da mi je tesko da idem u wc...

Da li od tog silnog masturbiranja imaš neke ranice oko otvora uretre (ono gde ti izlazi mokraća
). Ako imaš pecka te to.
Ako nemaš, moraš da daš urin+urinokulturu (možda je neki pesak ili infekcija), a ako nije ni to onda treba da radiš uretralni bris na izazivače polnih bolesti.

Ako nemaš, moraš da daš urin+urinokulturu (možda je neki pesak ili infekcija), a ako nije ni to onda treba da radiš uretralni bris na izazivače polnih bolesti.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Sad sam takodje bolestan imam temperaturu i prehladjen sam i rekao sam lekarki za to peckanje ona kaze da pijem puno prolom vode i uvin caj....
Jel ta bolest (temperatura i prehlada) moze da ima neke povezanosti sa tim peckanjem? da nije neka polna bolest?
Jel sam mogao dobiti neku polnu bolest ako me je devojka oralno zadovoljavala (bez zastite) ali jaaako rizicna devojka, koja se placa
(protistutka) a jel se moze ljubljenjem nesto preneti? aj molim vas odgovorite
Jel ta bolest (temperatura i prehlada) moze da ima neke povezanosti sa tim peckanjem? da nije neka polna bolest?
Jel sam mogao dobiti neku polnu bolest ako me je devojka oralno zadovoljavala (bez zastite) ali jaaako rizicna devojka, koja se placa

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dancer8, moj muz je imao iste simptome kao ti. U pitanju je bila bakterija Proteus Mirabilis. Ne bih da te plasim, ali on se lecio 2 godine. U urinokulturi nije imao nista, a u brisu uretre su mu redovno nalazili tu bakteriju. Probaj da uradis bris uretre, pij dosta uvinog caja i Prolom vode i zelim ti da ozdravis! Napominjem da tegobe mogu da nestanu, ali bakterija ostaje 

Pusti ti to. Ukoliko te je zadovoljavala prostitutka ko ti garantuje da pre tebe nije radila isto nekom ko ima neku polnu bolest?
Da sam znao sa kim si to radio odmah bih ti rekao da uradiš uretralni bris na sve moguće izazivače polnih bolesti i druga stvar, da li si ti doktorki kod koje si bio rekao sa kim je zapravo bio taj oralni seks?
To što su ti simpromi porestali posle tri dana ne znači ništa, uretritisi mogu da prividno prođu sami od sebe, ali da bakterije i dalje ostanu tu gde jesu.
Da sam znao sa kim si to radio odmah bih ti rekao da uradiš uretralni bris na sve moguće izazivače polnih bolesti i druga stvar, da li si ti doktorki kod koje si bio rekao sa kim je zapravo bio taj oralni seks?
To što su ti simpromi porestali posle tri dana ne znači ništa, uretritisi mogu da prividno prođu sami od sebe, ali da bakterije i dalje ostanu tu gde jesu.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!