Molim za pomoć

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
dare_dare
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 18, 2006 8:33 pm

Molim za pomoć

Post od dare_dare »

Imam problem koji traje već oko dve godine. Naime pre oko dve godine urolog mi je konstatovao hlamidiju (iako nije bio baš najsigurniji).Postojalo je bolno mesto na glaviću, pečenje u mokraćnom kanalu penisa koje je bilo konstanto i bolno.Nakon urađenih testova urin , sperma i krv na hlamidiju nije ustanovljeno ništa konkretno (trenutni rezultati na hlamidiju bili su ispod granice pa je doktor pretpostavljao da je ona postojala ali je lekovima eliminisana).Ja sam u postupku lečenja popio gomilu raznih lekova od antibiotika, zatim određenih kapsula koje se piju jedna nedeljno u imenu postoji flu ali sam zaboravio tačan naziv, pa do lekova za herpes itd.Sve u svemu doktor je rekao da sam u principu ubio sve što je moglo biti uzročnik.Konstatovao je da imam i gljivice.Većina od opisanih simptoma je nestalog osim jednog.Nakon mokrenja otprilike oko jednog minuta m.kanali penisa postaju bolni a naročito u donjem delu penisa što traje oko 5 minuta.Nakon ponovnih pregleda i još jedne ture lekova ovo se malo ublažilo ali nakon kratkog vremena sve je po starom.Doktor više nema ideja. Ovakvi simptomi traju već oko 2 godine bez ikakvih promena.S vremena na vreme pojave se i gljivice na glaviću (postoje mnogo pre spomenute bolesti)što tretiram određenim kremama koje mi je lekar prepisao te se one ubrzo povuku ali (otprilike na mesec -dva jedanput)kasnije ponovo pojave.Moja devojka je pregledana i testirana na hlamidiju ali je rezultat bio negativan osim što su joj takođe konstatovli postojanje gljivica.Ponovo sam zakazao lečenje ali me interesuje vaš savet .Unapred zahvalan Darko :(
Odgovori