Molim za pomoć
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Molim za pomoć
Imam problem koji traje već oko dve godine. Naime pre oko dve godine urolog mi je konstatovao hlamidiju (iako nije bio baš najsigurniji).Postojalo je bolno mesto na glaviću, pečenje u mokraćnom kanalu penisa koje je bilo konstanto i bolno.Nakon urađenih testova urin , sperma i krv na hlamidiju nije ustanovljeno ništa konkretno (trenutni rezultati na hlamidiju bili su ispod granice pa je doktor pretpostavljao da je ona postojala ali je lekovima eliminisana).Ja sam u postupku lečenja popio gomilu raznih lekova od antibiotika, zatim određenih kapsula koje se piju jedna nedeljno u imenu postoji flu ali sam zaboravio tačan naziv, pa do lekova za herpes itd.Sve u svemu doktor je rekao da sam u principu ubio sve što je moglo biti uzročnik.Konstatovao je da imam i gljivice.Većina od opisanih simptoma je nestalog osim jednog.Nakon mokrenja otprilike oko jednog minuta m.kanali penisa postaju bolni a naročito u donjem delu penisa što traje oko 5 minuta.Nakon ponovnih pregleda i još jedne ture lekova ovo se malo ublažilo ali nakon kratkog vremena sve je po starom.Doktor više nema ideja. Ovakvi simptomi traju već oko 2 godine bez ikakvih promena.S vremena na vreme pojave se i gljivice na glaviću (postoje mnogo pre spomenute bolesti)što tretiram određenim kremama koje mi je lekar prepisao te se one ubrzo povuku ali (otprilike na mesec -dva jedanput)kasnije ponovo pojave.Moja devojka je pregledana i testirana na hlamidiju ali je rezultat bio negativan osim što su joj takođe konstatovli postojanje gljivica.Ponovo sam zakazao lečenje ali me interesuje vaš savet .Unapred zahvalan Darko