MOLIM ZA MISLJENJE

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
PRVIkomsija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 29, 2010 10:22 am

MOLIM ZA MISLJENJE

Post od PRVIkomsija »

MOLIM ZA SAVET LEKARA.imao sam polni odnos sa devojkom bez prezervativa.mislim da sam zbog nezgodnog polozaja i ostrih dlacica izgrebao sluzokozu ,izvinjavam se na izrazu,glavica.
posle nekoliko sati sam osetio svrab.isprao sam vodom u toku tusiralja.odprilike sam znao sta sam uradio ali dam sutradan opet imao odnos.proslo je dva dana i sad me jako svrbi i pojavile su se bele flekice,crvenilo i kao da mi se na nekim mestima skinula kozica.da li treba da koristim neku kremu...ili sta da radim...lmolim za vase misljenje.
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Re: MOLIM ZA MISLJENJE

Post od sedefasta »

Najverovatnije da se ne radi o povredi, već o infekciji gljivicama vrste Candida. Kod muškaraca se to zove balanitis i vrlo je česta pojava.

Lečenje se sprovodi antimikoticima, i to kod oba partnera obavezno. Takođe, apstinira se dok traje terapija.

Dosta je o tome pisano i na forumu i na sajtu, potražite malo i naći ćete sve potrebne informacije.

Pozdrav!
Odgovori