Moj problem ceso mi ostane kondom unutar vagine tj 3 puta mi se desilo zato sto mnogo ovlazim i ja i moja partnerka,
probao sam sve kondome drugi me stiskaju jer su mi
mali a jedino mi odgovara DUREX COMFORT XL a kod nas nigde da nadjem TROJAN MAGNUM !!
E sad tu tek ima laganja tj velicina na kutiji pise nesto a na sajtovima sasvim nesto trece za dimenzije pisem kondoma‚
a tek te DUREX COMFORT XL nigde nenajdem na sajtovima - jednostavo penis mi je sirok i malo duzi e sad.
A ja sam savladjivao to tako sto na pola tekem zamenim drugim novim i to je ok ???
Molim dajte savet ????
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Molim dajte savet ????
ZDRAVLJE JE SVE !!!!!
Naravno,ako ti smeta,tacnije spada ti promeni.
Sad si nam se svima pohvalio i ispricao svoje dimeznije.
Nadam se da ces naci tvoju velicinu XL,a ako ti je i ta mala,mozes da im predlozis da fabricki odrade i vece prezervative,jer ocigledno nisu imali u vidu i ciljnu grupu koja nadmasuje ocekivano.

Pozdrvaljam te!

Sad si nam se svima pohvalio i ispricao svoje dimeznije.

Nadam se da ces naci tvoju velicinu XL,a ako ti je i ta mala,mozes da im predlozis da fabricki odrade i vece prezervative,jer ocigledno nisu imali u vidu i ciljnu grupu koja nadmasuje ocekivano.

Pozdrvaljam te!

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Ja to bas neradim!!!!!!!! Nije mi ni na pamet palo , uvek sta god bio ozbilnjno po zdravlje ja pitam na ovom sajtuMarijaft napisao:Meni su cesto smesni ljudi koji smisle neku glupost i predstave je kao svoj problem samo da bi se pohvalili necim toliko banalnim i totalno nebitinim. Briga nas za tvoj penis i kondome!!!!!

ZDRAVLJE JE SVE !!!!!
*VERUJEMO TI........................GODZI napisao:Ja to bas neradim!!!!!!!! Nije mi ni na pamet palo , uvek sta god bio ozbilnjno po zdravlje ja pitam na ovom sajtuMarijaft napisao:Meni su cesto smesni ljudi koji smisle neku glupost i predstave je kao svoj problem samo da bi se pohvalili necim toliko banalnim i totalno nebitinim. Briga nas za tvoj penis i kondome!!!!!![]()
![]()

Pozdravljam te!

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Molim dajte savet ????
Pa vidim da si napisao lokaciju svoju da si iz ludnice Kovin!GODZI napisao:Moj problem ceso mi ostane kondom unutar vagine tj 3 puta mi se desilo zato sto mnogo ovlazim i ja i moja partnerka,
probao sam sve kondome drugi me stiskaju jer su mi
mali a jedino mi odgovara DUREX COMFORT XL a kod nas nigde da nadjem TROJAN MAGNUM !!
E sad tu tek ima laganja tj velicina na kutiji pise nesto a na sajtovima sasvim nesto trece za dimenzije pisem kondoma‚
a tek te DUREX COMFORT XL nigde nenajdem na sajtovima - jednostavo penis mi je sirok i malo duzi e sad.
A ja sam savladjivao to tako sto na pola tekem zamenim drugim novim i to je ok ???

Neka ti sashiju ti iz komshiluka

Spiralu mozes nabaviti u nekoj apoteci, a moze se nabaviti i preko nekih privatnih ginekoloskih klinika gde je kasnije oni i ugradjuju.Petarhol napisao:e to brate ne moze niko da razume osim muskaraca!!!! a sto sto ne probas pilulu za muskarce koja je ne skodljiva,jedino ako nemas predrasude ili neka tvoja partnerka ugradi spiralu,valjda te voli pa nece dozvoliti da te zulji!!!!!

Eto, pomogla sam na kraju.