mokrenje krvi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
mokrenje krvi
uz uzasne bolove, pre par dana mokrila sam krv. uradila sam urinokulturu i nalaz je bio "nije nadjena patogena flora". lekar mi je rekao da sigurno imam neke mikroorganizme koji se tom analizom ne mogu videti i da pijem ciprocinal. moje pitanje je koji su to mikroorganizmi i koliko je onda uopste pouzdana ta analiza (urinokultura) ako se ne vidi sva "patogena flora" i koja je to analiza koja moze sa sigurnoscu da nam da informaciju? unapred se zahvaljujem na odgovoru.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: mokrenje krvi
Zao mi je ali lekar koji ti je to rekao nema pojma sa zivotom a kamo li sa medicinom.
Ciprocinal si pila bespotrebno.
Potrebno je da uradis ultrazvuk bubrega jer mokrenje krvi moze da ukazuje na pesak ili kamen u bubrezima.
Ciprocinal si pila bespotrebno.
Potrebno je da uradis ultrazvuk bubrega jer mokrenje krvi moze da ukazuje na pesak ili kamen u bubrezima.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
hvala za ovaj odgovor, a to sam zaboravila da napisem. radila sam UZ bubrega i to pre nego sto mi se to desilo posto sam se zalila na bolove u ledjima pa me je lekar opste prakse poslao na UZ i kod urologa tako da nemam kamen, samo u desnom bubregu imam nesto sto odgovara angiolipomu (a to ja potpuno bezopasno kako mi je radiolog objasnio) i "obostrano vise desno dilatiran kolektorni sistem" . mokracna besika je normalnog polozaja i kapaciteta, debljine zidova do 5 mm, bez vidljivih patoloskih promena na zidu i lumenu (posto su mi radili i UZ besike). da menjam urologa ili ne
?

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
A da li si radila opsti pregled urina?
Besmisleno je piti antibiotik ako nema sta da se njime ubije,logicno.
Besmisleno je piti antibiotik ako nema sta da se njime ubije,logicno.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
jesam, radila sam i to evo vec dva puta posle pojave te krvi i imam leukocite, proteine, sluz i mnogo bakterija. Lekar opste prakse me je slao da to uradim dva puta zbog tih proteina, posto je mislila da se to tako desilo jednom, no oba puta sam ih imala. eto, a za taj ciprocinal je stvarno steta sto sam pila posto su mi oticale ruke od njega, ali eto uspela sam da ga popijem. moracu sad ponovo kod lekara opste prakse da vidim da ponovo uradim taj pregled "urin na sve" pa mozda opet i urinokulturu, ne znam...cinjenica je da vise ne mokrim krv, jedino je pitanje sta je tu posredi moglo da bude
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
pa zato i radis sve te testove i preglede,da bi se videlo sta je u pitanju,ovako napamet se ne moze reci.