DA LI SE MOJ PROBLEM ZOVE FIMOZA/PARAFIMOZA
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
DA LI SE MOJ PROBLEM ZOVE FIMOZA/PARAFIMOZA
Imam 28god. i moj problem sam primetio pre 4 meseca,bukvalno mi je penis u predelu one duzne vene jako otekao ali samo s desne strane i zaista u punoj erekciji morao sam da se pomucim da bi navukao kozicu.Otisao sam kod urologa u Gradskoj bolnici kod dr.Vladimira Radojevića i on mi je rekao da mi se kozica posle odnosa nije vratila i da je potrebno da uradim korektivno obrezivanje i uputio me naravno u privatnu kliniku Vuk gde i on sam radi, jer oni to u Gradskoj ne rade.Ja i dalje imam taj problem da mi posle odnosa otekne desna strana penisa pa se posle nekog vremena povuče i stvarno je neprijatno . Da li ću svoj problem rešiti estetskim obrezivanjem ili kako se već to zove ? Ili ja treba da to lečim na drugi način.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Stanje koje nastaje kod tebe posle odnosa zove se parafimoza,Ona je posledica fimoze kada se udna navlaka ne vrati,nastaje otok glavica.
Jedino resenje jeste operacija ali ne mora uopste da bude izvedena kod privatnika,to se radi u drzavnim bolnicama i spada u rutinske operacije na svakoj urologiji.
Jedino resenje jeste operacija ali ne mora uopste da bude izvedena kod privatnika,to se radi u drzavnim bolnicama i spada u rutinske operacije na svakoj urologiji.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5