Moguci problem!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Dulence
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 10, 2011 3:38 pm

Moguci problem!

Post od Dulence »

Cao! Nisam siguran da li je ovo nekakav problem ali bolje da pitam. Jedan testis tj desni mi je stalno stoji vislje od levog. Pre dva dana sam isao i kod urologa zbog drugog problema ali sam zaboravio da ga za to pitam. Isto da naglasim da mi je pregledao i testise pa me zanima da li bi urolog sam na dodir primetio da nesto nije uredu. Unapred hvala!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Moguci problem!

Post od Dr011 »

ako je pregledao testise sigurno bi primetio da nesto nije bilo u redu, tako da verujem da je sve ok...
normalno testisi ne moraju da budu na istoj visini, ali ono sto je bitno je da oba budu potpuno spustena u mosnice...jesu li oba spustena? ako jesu i ako je sve drugo ok sa njima (oblik, velicina, cvrstina...) onda nema veze ako je jedan visi/nizi od drugog...
Dulence
Novi član
Novi član

Post od Dulence »

Pa on me je bas stisnuo da tako kazem, rekao je da su na svom mestu ali nista nije rekao za tvrdocu i velicinu. Sigurno bi to primetio stiskanjem i opipavanjem. Dobro znaci nema mesta za brigu! To mi je vazno!
Dulence
Novi član
Novi član

Post od Dulence »

Ja sam na pocetku imao osecaj da mi je jedan testis tvrdji ali on to nista nije rekao tako da pretpostavljam da je sve u redu. To je verovatno bilo nesto subjektivno tj nisam dobro odredio. Ja sam se ustvari samo zalio na bolove u donjem delu stomaka.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

inace ono sto svaki muskarac treba redovno da radi je samopregled testisa, da ih pazljivo opipa pa ukoliko uoci neku promenu da se javi lekaru...
posto je lekar pregledao i testise da neki problem postoji on bi to sigurno utvrdio, dakle sigurno je sve potpuno uredu... :wink:
Stefi1987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 24, 2011 1:39 pm

Post od Stefi1987 »

Hvala na odgovoru! Mnogo mi je znacio! Pozdrav
Odgovori