Prosle su 3 nedelje odkako su poceli da me bole bubrezi, i jos po nesto s vremena na vreme... Ultrazvuk testisa, prostate, besike i bubrega je ok.
Sto se mokrace i krvne slike tice, sve je ok, osim kalcijum oksalata u mokraci. Doktorka mi rece da je to pesak, i da ce uvin caj ili caj od persuna resiti moj problem.
Medjutim, ja vec 3 nedelje pijem ili uvin caj, ili caj od brusnice, po minimum 3-4 puta dnevno, uz velike kolicine vode i drugih cajeva tokom celog dana.
Ne znam da li je moguce da pesak stvara tolike probleme, ali stvarno ume da boli onako "muski", nekad je to grickanje, nekad peckanje, nekad kao da me nesto steze/grci se, ali bolovi uopste nisu naivni.
Primetio sam da mi toplo relativno prija, a da mi hladno ne prija nikako, i nisam siguran da li mi se bolovi nakon izlazaka javljaju zbog hladnoce, ili zbog relativne fizicke aktivnosti(setanje, nikakav trening).
Da li postoji mogucnost(posto mi majka po citav dan pridikuje da je to zbog promaje, i zato sto nisam hteo da je slusam

Ne znam koliko ova nova tema ima uopste smisla, ali svi rezultati su u redu, pa me je vise i sramota da idem u dom zdravlja, a sa druge strane bolovi su i dalje tu, i ovo vec pocinje da mi predstavlja teret u svakom smislu :S Ako neko ima neku ideju, neka je podeli