moguca hernija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
moguca hernija
Skoro mi je dijagnostikovan epididimitis i dobio sam terapiju antibioticima. Lekovi deluju, epididimis se smanjio, ne boli vise. Ali mi se dva dana nakon toga javila druga tegoba. Poceo je drugi testis da me boli, koji nije bio upaljen. Konstantno imam osecaj pritiska u mosnici sa desne strane i sa desne strane u dnu stomaka. Pritisak i bol se povecavaju kad stojim. Nemam nikakve izbocine na stomaku. Da li je moguce da imam herniju? Da se nekako spustila u mosnice umesto kroz trbusni zid?
Re: moguca hernija
PA TI JOS ZIV???????
Tesko da ti iko moze ovde pomoci u vezi hernije-kad odes kod hirurga videces kako i on dijagnostikuje--bas prosto--gurne prst u kanal iznad testisa i kaze nakaslji se-to je cela dijagnoza--i naravno--da svoj br tel da dogovorite operaciju-posto se dugo ceka za redovno--NESTO CETE SREDITI NA SVOJU RUKU-hehehe--mozda ce pomenuti placanje a mozda se podrazumeva?
Tesko da ti iko moze ovde pomoci u vezi hernije-kad odes kod hirurga videces kako i on dijagnostikuje--bas prosto--gurne prst u kanal iznad testisa i kaze nakaslji se-to je cela dijagnoza--i naravno--da svoj br tel da dogovorite operaciju-posto se dugo ceka za redovno--NESTO CETE SREDITI NA SVOJU RUKU-hehehe--mozda ce pomenuti placanje a mozda se podrazumeva?