Moguca fimoza ili nesto drugo

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Nemanjal87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2013 11:21 am

Moguca fimoza ili nesto drugo

Post od Nemanjal87 »

Pre par dana, tacnije u petak posle vise seksualnih odnosa sa devojkom sa kojom sam duze vreme u vezi osetio sam neizdrziv svrab kozice koja prekriva glavic. Sutradan sam primetio da je koza pocela da peruta, i dalje je trajao taj uzasan svrab. Narednog dana sam primetio da se koza skroz isperutala, svrab je nestajao, a kozu vise nisam mogao tako lagano da prevucem preko glavica. Sada nekoliko dana kasnije ja uopste ne mogu da prevucem kozicu preko glavica, mozda uspem da je prevucem samo nekih 20%, kad pokusavam dalje koza me jako zateze, osecam kao da puca kozica penisa i uopste ne mogu da je prevucem do kraja. Takodje sam primetio da mi je kozica dosta suvlja. Nikad u zivotu nisam imao taj problem. Moje pitanje je da li je to fimoza ili je jednostavno neka veca iritacija, jer se desilo bukvalno posle mozda i preterane seksualne aktivnosti tih dana, jer se nisam duze vreme video sa devojkom pa smo bas preterali... Pomagajte ljudi :)
Odgovori