Zeleo bih da znam prirodu ovog problema. Pored devojke sam skoro stalno u erekciji, neverovatno je zelim, ali kad sam u njoj nikako da zavrsim...
Mogu sam da mastarubiram, ona mi cesto to radi njenom rukom i sve je u redu, ali u njoj, tesko...
Desilo mi se jednom kad nisam 7 dana masturibirao i onda kad smo se videli, uspeo sam u njoj.
Interesuje me da li je mozda opala osetljivost mog penisa jer nekad kad masturbiram trebam "bas" da se pomucim da bih zavrsio ili je neki psihicki problem, neka blokada?...
I da li je to mozda zbog masturibiranja neka disfunkcija koja je nastala vremenom pa mi se osetljivost smanjila posto vec nekoliko godina ne izdrzim dan da ne masturbiram? da li je moguce resiti ovaj problem i kom doktoru bih mogao da se obratim.
Student 21. godinu Beograd.
Hvala svima, pozdrav
Ne mogu da ejakuliram u devojci
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Ne mogu da ejakuliram u devojci
Nije smanjena osetljivost sigurno,mada treba vremena vise za ejakulaciju nakon duze vremena.Opusti se i uzivaj u seksu,jer ipak je bolja kasnija nego prerana ejakulacija,zar ne? 

Re: Ne mogu da ejakuliram u devojci
razlicito je svakako masturbacija i stimulacija unutar vagine, mozda si se navikao na jaci stisak rukom a ovo drugo je nesto sasvim drugacije
, i treba naravno vremena da se covek na to navikne, pogotovo ako je tek na pocetku i nema puno iskustva...a svakako psihicki momenat igra veliku ulogu, sto vise brines tim gore...
nemoj da preterujes sa masturbacijom posebno pred odnos, potrudi se da se maksimalno opustis i samo strpljivo, nauci da kontrlises osecaj unutar vagine, a to ide sa vremenom i iskustvom...