Kakve veze ima mlaz pri mokrnjeu ako se stalno menja - pljosnat , normlan,
dupli ....
Sta moze da bude besika prostat ili ???
Mlaz
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
prostata
imam hronicni prostatitis 15 GOD i imao sam godinama tegobe a i dupli mlaz mokrace al posle jedne kutije p(rostamol uno) + caj od kukuruzne svile evo vec godinu dana nemam dupli mlaz-inace prostata mi nije nesto znacajno uvecana
O OVOM PROBLEMU SAM PISAO BAS MNOGO NA OVOM SAJTU-GDE GOD SE POMINJE PROSTATA I SL. PROCITAJ
srecno
O OVOM PROBLEMU SAM PISAO BAS MNOGO NA OVOM SAJTU-GDE GOD SE POMINJE PROSTATA I SL. PROCITAJ
srecno
s
jeL-a ne jeR
ako postavljas pitanje
a jel prostata u piranju kod tebe ne mogu ja da kazem al mislim da je najverovatnije to premda sam za tih par godina imao sumnje i na neke upale ili neku priraslinu u mokracnom kanalu al kad je doktor pregledao nekim crevom kroz mokracni kanal otpala je ta mogucnost tako da je kod mene i u vecini slucajeva zbog prostate (najcesce uvecane)
Nije valjda da nemas nikakve druge tegobe i da nisi isao kod urologa?
ako postavljas pitanje
a jel prostata u piranju kod tebe ne mogu ja da kazem al mislim da je najverovatnije to premda sam za tih par godina imao sumnje i na neke upale ili neku priraslinu u mokracnom kanalu al kad je doktor pregledao nekim crevom kroz mokracni kanal otpala je ta mogucnost tako da je kod mene i u vecini slucajeva zbog prostate (najcesce uvecane)
Nije valjda da nemas nikakve druge tegobe i da nisi isao kod urologa?