Mladez/fleka na glansu (kozi penisa)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
mladinaucnik26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 17, 2012 7:14 pm

Mladez/fleka na glansu (kozi penisa)

Post od mladinaucnik26 »

Dobar dan, nov sam ovde, ali imam jedan problem, citao sam prethodne postove i nisam pronasao odgovarajuci odgovor... naime, pre nekoliko dana imao sam odnos sa devojkom, njoj je bio prvi put... odnos je bio bez zastite, bez ejakulacije, cisto par puta radi busenja himena.... E sad, jutros sam primetio nekih 2-3 cm od baze ka vrhu, neki mladez, koji do sada nisam vidjao.... msm, vise dodje kao fleka, braon boje, kad se razvuce dobije bordo nijansu.... ne boli me, nista, ne svrbi, ali me je zabrinulo, jer mi je tek neki 3i put bez zastite, (Ranije mi se ovo nije desavalo, il bar nisam primetio :wink: )) mada ona jeste bila devica.... ne znam, dali moze da se pojavi mladez tu tako iznenada, i koje kreme mogu koristiti da to preventivno tretiram.... ? Pozdrav, i hvala puno...

Imam 23 godine, nisam imao odnose neko duze vreme, sad je bio prvi put posle duze pauze....
Odgovori