MERIONAL, PREGNYL - OLIGOSPERMIJA
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
MERIONAL, PREGNYL - OLIGOSPERMIJA
Da li neko ima iskustva sa lecenjem pomocu Meronala i Pregnyla? Problem kod mm je oligospermija a doktor mu je prepisao ova dva leka da uzima (prima) 2-3 meseca....
draga Simona ja sam cesto na ovom forumu,mada u poslednje vreme nepostujem vec samo citkam. e to je zasicenost i bezvoljnost ....
mm je pre desetak god. ustanovljena azzospermija, sto nikom na ovom svetu nebih pozelela... primao je on sve i svasta pa i merional, menopur, itd. iskreno najvise mu je pomagao klomifen al mi smo posebni slucaj tako da necu da te opterecujem sa nama,nego moj topli savet iz dugogodisnjeg iskustva je da vi odete i da zamrznete u nekoj privatnoj klinici ili gde vec to rade (raspitajte se) pa onda da krene sa terapijom.zamrzavanje mislim da bese 100eur na dve god. nemojte molim vas sada da pomislite ono najgore ne nikako al ja se kajem sto mi to nismo uradili mada kod mm je bilo samo par komada pa onda nista. samo pozitivno mislite a posebno tm, reci mu da sam mu ja rekla da mora samo pozitivno misliti i ja vam garantujem da cete uspeti.koji urolog mu je dao merional? neznam odakle si a ako si iz Srbije napisacu ti gde ima merional najpovoljnije da se kupi.pozzzz
mm je pre desetak god. ustanovljena azzospermija, sto nikom na ovom svetu nebih pozelela... primao je on sve i svasta pa i merional, menopur, itd. iskreno najvise mu je pomagao klomifen al mi smo posebni slucaj tako da necu da te opterecujem sa nama,nego moj topli savet iz dugogodisnjeg iskustva je da vi odete i da zamrznete u nekoj privatnoj klinici ili gde vec to rade (raspitajte se) pa onda da krene sa terapijom.zamrzavanje mislim da bese 100eur na dve god. nemojte molim vas sada da pomislite ono najgore ne nikako al ja se kajem sto mi to nismo uradili mada kod mm je bilo samo par komada pa onda nista. samo pozitivno mislite a posebno tm, reci mu da sam mu ja rekla da mora samo pozitivno misliti i ja vam garantujem da cete uspeti.koji urolog mu je dao merional? neznam odakle si a ako si iz Srbije napisacu ti gde ima merional najpovoljnije da se kupi.pozzzz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Iz Novog Sada sam.... Isli smo u MC bolnicu kod prof. Marusica. Mada, od pre dva meseca je poceo da koristi maticni mlec, razna zrnevlja u medu, speman, cink... i od tada nismo vadili nove rezultate tako da ne znam da li ima poboljsanja ili ne.... resili smo da sacekamo jos mesec dana pa da uradi kontrolni spermogram i ako mu nista od ovih preparata bar malo ne poboljsa rezultate onda da probamo sa hormonskom terapijom... A iskreno, nisam cula da sperma moze da se zamrzne ovde kod nas...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 10:00 pm
merional
Molim te reci gde je Merional najpovoljniji ako si iz Bg - mozda ce nam trebati