menjanje kondoma

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
sekin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 22, 2013 12:23 pm

menjanje kondoma

Post od sekin »

E ovako... Mene zanima da li je sigurna promena kondoma tokom seksa kada svrsim i da li je to ustvari bezbedno... to pitam jer nisam mnogo iskusan u krevetu jer imam 17 godina, pa bas zbog toga mi se desava da brzo svrsim. Sta znam i sam kada sam spavao sa devojkom 2 puta, prvi put je trajalo malo duze ali zato je drugi put trajao manje od minute i nisam znao da li mogu da stavim drugi kondom...
hteo bih da cujem tudja iskustva i savete. hvala unapred !
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: menjanje kondoma

Post od Dr011 »

naravno, nakon ejakulacije treba promeniti kondom ako nastavljas dalje, jer ako je napunjen moze lakse da se osteti i iscuri...samo vodi racuna da ne umazes spoljasnjost novog kondoma tom prethodno ejakuliranom semenom tecnoscu...
sekin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 22, 2013 12:23 pm

Post od sekin »

okej, a jel kondom koji skidam povuce svu spermu sa sobom? da li treba da izbrisem penis maramicom pa tek onda da stavim drugi ili kako vec?
stvar je u tome sto ja skinem kondom ali posle 5 sekindi opet istece bar jos kap semene tecnosti,.pa se plasim da ne pukne kondom zbog toga...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

najbolje je da ga ocistis, ako je vlazan kondom ce da sklizne...nece nista smetati jedna kap koja izadje kasnije, to je mala kolicina, kondom upravo i sluzi da sakuplja svaku tecnost koja izlazi od pocetka odnosa (da ne zaboravimo i presemenu tecnost)...
Odgovori