E ovako... Mene zanima da li je sigurna promena kondoma tokom seksa kada svrsim i da li je to ustvari bezbedno... to pitam jer nisam mnogo iskusan u krevetu jer imam 17 godina, pa bas zbog toga mi se desava da brzo svrsim. Sta znam i sam kada sam spavao sa devojkom 2 puta, prvi put je trajalo malo duze ali zato je drugi put trajao manje od minute i nisam znao da li mogu da stavim drugi kondom...
hteo bih da cujem tudja iskustva i savete. hvala unapred !
menjanje kondoma
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: menjanje kondoma
naravno, nakon ejakulacije treba promeniti kondom ako nastavljas dalje, jer ako je napunjen moze lakse da se osteti i iscuri...samo vodi racuna da ne umazes spoljasnjost novog kondoma tom prethodno ejakuliranom semenom tecnoscu...
okej, a jel kondom koji skidam povuce svu spermu sa sobom? da li treba da izbrisem penis maramicom pa tek onda da stavim drugi ili kako vec?
stvar je u tome sto ja skinem kondom ali posle 5 sekindi opet istece bar jos kap semene tecnosti,.pa se plasim da ne pukne kondom zbog toga...
stvar je u tome sto ja skinem kondom ali posle 5 sekindi opet istece bar jos kap semene tecnosti,.pa se plasim da ne pukne kondom zbog toga...
najbolje je da ga ocistis, ako je vlazan kondom ce da sklizne...nece nista smetati jedna kap koja izadje kasnije, to je mala kolicina, kondom upravo i sluzi da sakuplja svaku tecnost koja izlazi od pocetka odnosa (da ne zaboravimo i presemenu tecnost)...