Mastubacija i spolne bolesti

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
paiste
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 22, 2014 2:55 pm

Mastubacija i spolne bolesti

Post od paiste »

Poštovanje!

Nadam se da nisam pogriješio naziv teme i da mi netko može pomoći,molim bez glupih komentara!

Imam 20 god. i još nisam imao spolni odnos :oops: ,ali inače često mastrubiram,dva puta mi je natekla kožica oko glavića poslje mastrubiranja....ali,kolko sam čitao to može biti da je zbog predugog "natezanja"...

E sad,tu i tamo me lagano,ali skroz lagano,skoro neprimjetno zaboli kod vrha glavića i ponekad kao da me lagano grije,čitao sam mnogo taoga što bi moglo biti,ali svi su imali spolne odnose,a mene zanima dali je moguće dobiti kakvu spolnu bolest od mastrubiranja?

Hvala!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Re: Mastubacija i spolne bolesti

Post od Filip »

Ne.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Mastubacija i spolne bolesti

Post od Dejanbg »

A čim postavljaš takvo pitanje znači da jako, jako jako malo znaš o polnim bolestima i o odnosima uopšte.

Tako da ti je moj savet da pre nego što stupiš u odnose prvo posvetiš malo vremena na edukaciji o bolestima, trudnoći, samom odnosu, i ostalo...
Odgovori