Imam ovaj problem vec duze vreme ali nikada nisam toliko obracao paznju na njega do skoro.
Radi se o tome da mastrubiram previse. Svakodnevno i po vise puta, neki minimum je 3-4 pa nadalje zavisi od raspolozenja.
Mastrubiram bez obzira na seksualne odnose. Problem se ogleda u tome da ne mogu da svrsim za vreme odnosa vec moram da mastrubiram. Nije bitno kaja poza, oral bilo sta nikako ne mogu i taj problem je sada mnogo jaci nego ranije, evo zadnjih godinu dana ni jednom nisam svrsio za vreme seksa.
Druga stvar koja je me vise zabrinjava je erekcija, ne znam tacno od kada je pocelo ali sam primetio pre nekih 2 meseca kada sam imao odnose sa nevinom devojkom da mi erekcija nije toliko cvrsta. Nije bitno dali mastrubiram ili imam odnose ne mogu da postignem punu erekciju mozda je na oko 90% sto je dovoljno za seks ali kada menjam poze dolazi do problema.
Da li je moguce da mastrubacija ima veze sa ovim.
Inace smanjio sam mastrubiranje izdrzim cak i po 2-3 dana bez ali neprimecujem neki napredak.
Imam 21god i odnose imam od 16god.
Mastrubacija i problemi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Decko o kakvoj ti impotenciji govoris.Masturbiras 3-4 puta na dan,jel ti to hobi ili stalno zaposljenje,nadji devojku sa kojom ces imati redovnije odnose,batali masturbaciju, i videces rezultate ,suvise si se navikao na pritisak ruke i takav nacin zadovoljavanja,ako gledas filmove a pretpostavljam da to radis,prestani jedno vreme da gledas ,tako da se pozelis zenskog tela, i uzivaj u devojci.Za to treba vremena ali ces tako resiti taj problem,Neka te mazi i kad si pri kraju neka prekine pa opet ponovo, i tako vezbas erekciju,apsistencija-uzdrzavanje od odnosa(masturbacije) nije stetno i pomaze u lecenju impotencije,ali ti je nemas ,vec previse iscrpljujes organizam ,i on kad se zasiti ne zeli vise a ti bi jos,a navika samozadovoljavanjem i to cesta pravi probleme sa erekcijom jer vagina nije cvrsta tvoja ruka-treba da se naviknes.
Inace ako te bas zanima moze ti pomoci DAMIANA imas u apoteci-nije Vijagra neboj se, 400 dinara je sluzi 3-5 dana mislim na kolicinu tableta i nacinu koriscenja,prirodni je preparat-kapsule,proizvodjac Nature wealth .
Mislim da ces biti zadovoljan,ali pre toga rastereti se toga da si impotentan i vise provodi vreme sa devojkom nego sa tvojom rukom-budi uporan, i batali filmove-bude fantaziju ali u velikoj kolicini stvaraju suprotan efekat ,nezainteresovanost-pa stvarnost nije kao na filmu,ona na filmu lepsa zgodnija...psiholoski efekat i nakraju obavezno masturbiras uz film,okreces se u krug.Prepusti se osecanjima i vodjenju ljubavi,mazenju a ne samo upraznjavanje sexa-nije ti ovo kondicioni trening u fudbalu,a mnogo je sladji i zdraviji.Pozdrav i budi uporan!
Inace ako te bas zanima moze ti pomoci DAMIANA imas u apoteci-nije Vijagra neboj se, 400 dinara je sluzi 3-5 dana mislim na kolicinu tableta i nacinu koriscenja,prirodni je preparat-kapsule,proizvodjac Nature wealth .
Mislim da ces biti zadovoljan,ali pre toga rastereti se toga da si impotentan i vise provodi vreme sa devojkom nego sa tvojom rukom-budi uporan, i batali filmove-bude fantaziju ali u velikoj kolicini stvaraju suprotan efekat ,nezainteresovanost-pa stvarnost nije kao na filmu,ona na filmu lepsa zgodnija...psiholoski efekat i nakraju obavezno masturbiras uz film,okreces se u krug.Prepusti se osecanjima i vodjenju ljubavi,mazenju a ne samo upraznjavanje sexa-nije ti ovo kondicioni trening u fudbalu,a mnogo je sladji i zdraviji.Pozdrav i budi uporan!
Ono sto ja imam je erektilna disfunkcija.
Seks imam redovno ali i pored toga moram da mastrubiram jednostavno mi nikada nije dosta. Sposoban sam da imam odnose ali nisu na onom nivou koji bi ja zeleo, devojka ja mislim da to ni ne primeti ali ja osecam da nije bas tvrd koliko bi mogao biti.
Uglavnom bio sam kod urologa i ispada da ipak nesto nije uredu sa cirkulacijom sutra vrsim detaljne testove pa cu tacno da vidim u cemu je problem.
A na drugoj temi sam pitao dali je VEP stetan i da li moze da pomogne pri poboljsanju cirkulacije na duzi period.
Seks imam redovno ali i pored toga moram da mastrubiram jednostavno mi nikada nije dosta. Sposoban sam da imam odnose ali nisu na onom nivou koji bi ja zeleo, devojka ja mislim da to ni ne primeti ali ja osecam da nije bas tvrd koliko bi mogao biti.
Uglavnom bio sam kod urologa i ispada da ipak nesto nije uredu sa cirkulacijom sutra vrsim detaljne testove pa cu tacno da vidim u cemu je problem.
A na drugoj temi sam pitao dali je VEP stetan i da li moze da pomogne pri poboljsanju cirkulacije na duzi period.